Рецепт Апельсинова глазур фото

Апельсинова глазур
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Молочні продукти , Фрукти , Апельсин , Вершкове масло
ПП рецепти , Пісні страви
На швидку руку
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Для домашніх пирогів, тортиків, рулетів і кексів така глазур - справжня знахідка. Вершковий сир і апельсин створюють чудовий тандем, який ви обов'язково оціните по достоїнству. Рекомендую!

Опис приготування:

Хочу поділитися простий і дуже зручною ідеєю, як приготувати апельсинову глазур всього за кілька хвилин. Її сміливо можна зробити заздалегідь і залишити в холодильнику до подачі десерту до столу. Для більш інтенсивного аромату додайте трохи ванільного екстракту і обов'язково цедру.

  • Вершковий сир - 200 грам
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Сік апельсина - 1 Чайна ложка
  • Цедра апельсина - 1.5 чайних ложки
  • Ванільний екстракт - 1/4 чайних ложки
  • Цукрова пудра - 3/4 склянки
апельсинова глазур - фото крок 1
1. Вимийте, обсушити апельсин і натріть цедру.
апельсинова глазур - фото крок 2
2. З'єднайте цедру з вершковим сиром і розм'якшеним маслом, соком, ванільним екстрактом і цукровою пудрою.
апельсинова глазур - фото крок 3
3. Збийте все до однорідності міксером або блендером.
апельсинова глазур - фото крок 4
4. Усе, апельсинова глазур готова. Тепер її можна викласти на десерт і подавати до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти