Апельсинова глазур
(покроковий рецепт з фото)
Для домашніх пирогів, тортиків, рулетів і кексів така глазур - справжня знахідка. Вершковий сир і апельсин створюють чудовий тандем, який ви обов'язково оціните по достоїнству. Рекомендую!
Хочу поділитися простий і дуже зручною ідеєю, як приготувати апельсинову глазур всього за кілька хвилин. Її сміливо можна зробити заздалегідь і залишити в холодильнику до подачі десерту до столу. Для більш інтенсивного аромату додайте трохи ванільного екстракту і обов'язково цедру.
- Вершковий сир - 200 грам
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Сік апельсина - 1 Чайна ложка
- Цедра апельсина - 1.5 чайних ложки
- Ванільний екстракт - 1/4 чайних ложки
- Цукрова пудра - 3/4 склянки
1. Вимийте, обсушити апельсин і натріть цедру.
2. З'єднайте цедру з вершковим сиром і розм'якшеним маслом, соком, ванільним екстрактом і цукровою пудрою.
3. Збийте все до однорідності міксером або блендером.
4. Усе, апельсинова глазур готова. Тепер її можна викласти на десерт і подавати до столу. Приємного чаювання!