Апельсинова настоянка на самогоні
(покроковий рецепт з фото)
Апельсинову настоянку на самогоні ви можете з легкістю приготувати в домашніх умовах. Цей алкогольний напій має яскраво вираженим ароматом і приємним смаком. Прекрасна випивка для компанії.
Про те, як приготувати апельсинову настоянку на самогоні, ви зможете прочитати в цьому рецепті. Якщо ви будете використовувати сухі скоринки апельсина, то їм краще настоюватися близько двох тижнів, не менше.
- Самогон - 500 мілілітрів
- Апельсин - 1 штука
- Цукор - 2 склянки
- Вода - 200 мілілітрів
Апельсин ретельно вимийте, потріть щіточкою, щоб зняти парафін і хімікати, якими обробляють фрукти. Зніміть з нього шкірку гострим тонким ножем або теркою.
Покладіть шкірку в пляшку. Залийте самогоном і залиште настоюватися. Через сім днів можна злити "ароматний" самогон в окрему ємність.
Зваріть цукровий сироп з цукрового піску і води. Додайте його в проціджений самогон. Закупорте і поставте на п'ять днів в холодильник.