Рецепт Чайна настоянка на самогоні фото

Чайна настоянка на самогоні
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Крупи , Баранина , Мал
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти для схуднення
На полуденок
Солодке , Десерти , Без випічки
Кількість порцій: 1
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Хотілося б поділитися з вами простим способом, як приготувати чайну настоянку на самогоні зі паленим цукром. Це приголомшливо ароматний і насичений напій для справжніх цінителів. Рекомендую!

Опис приготування:

Якщо до цього ви не практикувалися в приготуванні настоянок, рекомендую спробувати. Свого часу я спіткала всю красу такого роду домашніх алкогольних напоїв.

  • Самогон - 500 мілілітрів
  • Чорний чай - 1 Ст. Ложка
  • Палений цукор - 1 Ст. Ложка
1
Відразу хочу сказати, що смак і аромат настоянки безпосередньо залежить від якості обраного вами чаю. Саме тому рекомендую взяти хороший чорний чай без добавок. Всипте його в самогон і залиште годинки на 3.
2
Для приготування паленого цукру, який додасть настоянці не тільки смак, але і класний карамельний аромат, викладіть цукор на сковороду і на повільному вогні розтопіть. Як тільки цукор стане коричневим, зніміть з вогню і остудіть.
3
Коли чай настоявся, додайте цукор, ретельно перемішайте і залиште ще приблизно на годинку. За цей час цукор повністю розчиниться.
4
Останній етап - фільтрація. Процідіть настойку через дрібне сито або складену в декілька шарів марлю. А далі можна остудити добре і пробувати, що вийшло.

Схожі рецепти