Мастика з цукрової пудри
(покроковий рецепт з фото)
Хочете відчути себе художником на кухні? Тоді раджу вам зайнятися кондитерським мистецтвом, а саме - навчитися прикрашати й оформляти торти та інші десерти на свята. Пригадується!
І в цій справі вам допоможе мій рецепт. У ньому описано, як приготувати мастику з цукрової пудри. Будемо її робити на основі маршмеллоу. Він ідеально підходить для створення гарної текстури. Заздалегідь можна вибрати колір, ну і не забудемо про смак. Він просто приголомшливий і добре доповнить основний десерт.
- Maršmellou - 90 грам
- Цукрова пудра - 1 Склянка
- Крохмаль - 0, 5 склянки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Просійте через сито крохмаль і цукрову пудру.
Зефір розтопіть на водяній бані разом з молоком і маслом.
Тепер обережно додавайте крохмаль з цукровою пудрою до маршмеллоу, постійно помішуючи масу.
Як тільки мастика стане густою, перенесіть її на стіл, присипаний крохмалем. Замішайте масу до еластичного стану.
Приберіть мастику в пакет мінімум на півгодини в холодильник.
Перед використанням розм'якшіть мастику, а потім вже приступайте до оформлення десертів.