Рецепт Мастика з цукрової пудри фото

Мастика з цукрової пудри
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти, Молоко, Цукор, Цукрова пудра, Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування
На швидку руку
Десерти

Хочете відчути себе художником на кухні? Тоді раджу вам зайнятися кондитерським мистецтвом, а саме - навчитися прикрашати й оформляти торти та інші десерти на свята. Пригадується!

І в цій справі вам допоможе мій рецепт. У ньому описано, як приготувати мастику з цукрової пудри. Будемо її робити на основі маршмеллоу. Він ідеально підходить для створення гарної текстури. Заздалегідь можна вибрати колір, ну і не забудемо про смак. Він просто приголомшливий і добре доповнить основний десерт.

  • Maršmellou - 90 грам
  • Цукрова пудра - 1 Склянка
  • Крохмаль - 0, 5 склянки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
мастика з цукрової пудри - фото крок 1
Просійте через сито крохмаль і цукрову пудру.
мастика з цукрової пудри - фото крок 2
Зефір розтопіть на водяній бані разом з молоком і маслом.
мастика з цукрової пудри - фото крок 3
Тепер обережно додавайте крохмаль з цукровою пудрою до маршмеллоу, постійно помішуючи масу.
мастика з цукрової пудри - фото крок 4
Як тільки мастика стане густою, перенесіть її на стіл, присипаний крохмалем. Замішайте масу до еластичного стану.
мастика з цукрової пудри - фото крок 5
Приберіть мастику в пакет мінімум на півгодини в холодильник.
мастика з цукрової пудри - фото крок 6
Перед використанням розм'якшіть мастику, а потім вже приступайте до оформлення десертів.

Схожі рецепти