Мастика для покриття торта
(покроковий рецепт з фото)
Як би складно не виглядало прикраса тортів мастикою і кремом, але якщо покроково розглянути деталі, то у вас все вийде. Тренування, тільки тренування зможуть вас навчити робити таку красу.
Для початку потрібно розібратися в матеріалах, з якими доведеться працювати. Краще їх зробити самим. Тому пропоную вам рецепт, в якому розповідається, як приготувати мастику для покриття торта. Візьмемо найдоступніший, швидкий і легкий варіант з маршмеллоу. Колір можете вибрати будь-який.
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Maršmellou - 100 грам
- Цукрова пудра - 200 грам
- Вода - 2 Ст. Ложки
У глибоку миску викладіть маршмеллоу, додайте до нього воду.
Поставте зефір в мікрохвильовку на 30-60 секунд, щоб він підтанув.
Додайте до маршмеллоу цукрову пудру. Спочатку перемішуйте масу ложкою.
Потім місите мастику руками, додавши масло. Мастика буде готова, коли вона перестане липнути до рук.