Рецепт Мастика для покриття торта фото

Мастика для покриття торта
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 8
Час приготування: 15 хв.

Як би складно не виглядало прикраса тортів мастикою і кремом, але якщо покроково розглянути деталі, то у вас все вийде. Тренування, тільки тренування зможуть вас навчити робити таку красу.

Опис приготування:

Для початку потрібно розібратися в матеріалах, з якими доведеться працювати. Краще їх зробити самим. Тому пропоную вам рецепт, в якому розповідається, як приготувати мастику для покриття торта. Візьмемо найдоступніший, швидкий і легкий варіант з маршмеллоу. Колір можете вибрати будь-який.

  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Maršmellou - 100 грам
  • Цукрова пудра - 200 грам
  • Вода - 2 Ст. Ложки
мастика для покриття торта - фото крок 1
У глибоку миску викладіть маршмеллоу, додайте до нього воду.
мастика для покриття торта - фото крок 2
Поставте зефір в мікрохвильовку на 30-60 секунд, щоб він підтанув.
мастика для покриття торта - фото крок 3
Додайте до маршмеллоу цукрову пудру. Спочатку перемішуйте масу ложкою.
мастика для покриття торта - фото крок 4
Потім місите мастику руками, додавши масло. Мастика буде готова, коли вона перестане липнути до рук.

Схожі рецепти