Молочна мастика для торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите пекти торти самостійно, то іноді виникає питання: як красиво прикрасити домашній торт? Для такого випадку ідеально підходить молочна мастика для торта. Розповім, як її приготувати.
Мастика своїми руками - це відмінний матеріал для прикраси тортів. З мастики можна ліпити різні фігурки: квіти, іграшки, тварин, людей і т. d. Загалом, Усе, що вашій душі завгодно. Мастику можна залишити білою або зробити кольоровий, додавши харчові барвники в кінці приготування.
Отже, дивіться, як приготувати молочну мастику для торта, і створюйте кондитерські шедеври!
- Сухе молоко - 160 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Цукрова пудра - 160 грам
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Коньяк - 1 Чайна ложка
1
У великій мисці змішайте просіяне цукрову пудру і сухе молоко.
2
Повільно вливайте згущене молоко, перемішуючи суміш.
3
Додайте лимонний сік і коньяк.
4
Замішуйте суміш до тих пір, поки вона не стане однорідною.
5
Тепер робочу поверхню столу рясно посипте цукровою пудрою, покладіть суміш на стіл і місите до тих пір, поки мастика не перестане приставати до рук. Мастика повинна вийти еластичною, гладкою і пружною.
6
Загорніть готову молочну мастику в харчову плівку і зберігайте в холодильнику до використання.