Рецепт Мастика для торта з желатину фото

Мастика для торта з желатину
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Молочні продукти , Вершкове масло , Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Домашня випічка завжди смачніше, а якщо хочеться її прикрасити по-справжньому красиво, тоді цей простий рецепт мастики для торта з желатину стане для вас знахідкою.

Опис приготування:

Рецепт приготування мастики для торта з желатину дуже простий і завдяки йому, можна прикрасити будь-який тортик і зробить його по-справжньому святковим. Якщо додати харчові барвники, то можна експериментувати не тільки з формою, виліплюючи різні фігурки, але і з кольором.

  • Цукрова пудра - 500-600 грам
  • Желатин - 10 грам
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
мастика для торта з желатину - фото крок 1
1. Пакетик сухого желатину розвести в 2-3 ліжках води. Якщо використовується інший желатин (в листах, наприклад), то розвести згідно інструкції на упаковці.
мастика для торта з желатину - фото крок 2
2. Щоб він як слід розчинився, желатин потрібно прогріти. Робити це варто дуже акуратно, так якщо перегріти масу, мастика для торта з желатину в домашніх умовах не вийде. Краще прогрівати в кілька етапів, щоб не довести до кипіння.
мастика для торта з желатину - фото крок 3
3. Цукрову пудру просіяти і поступово вводити в желатин невеликими порціями, замішуючи мастику, як тісто.
мастика для торта з желатину - фото крок 4
4. У злегка загусла мастику ввести сік лимона і продовжувати підсипати пудру. Кількість цукрової пудри вказано з запасом на майбутню розкочування. Коли мастика готова, її потрібно загорнути в плівку і залишити на деякий час"відпочити" .
мастика для торта з желатину - фото крок 5
5. Робочу поверхню присипати цукровою пудрою і почати розгортати мастику. Цей рецепт приготування мастики для торта з желатину ідеально підійде для тонкого пласта, яким можна накрити тортик.
мастика для торта з желатину - фото крок 6
6. У невелику частину мастики можна додати харчових барвників, щоб зробити декоративні елементи. Їх можна буде акуратно приклеїти на торт з допомогу айсінгом або цукрового сиропу.

Схожі рецепти