Ікра з желатину для торта
(покроковий рецепт з фото)
Смачне прикраса для торта своїми руками. Запасіться терпінням і у вас все вийде.
Тим, хто любить прикрашати торти власноруч - простий рецепт ікри з желатину для торта. Ікру можна зробити різних квітів, для цього вам варто взяти різні соки для приготування желе. Таким способом ви зможете красиво прикрасити торт до свята. Сподіваюся, що рецепт приготування ікри з желатину для торта з фото буде вам зрозумілий і стане в нагоді.
- Желатин - 20 грам
- Сік - 200 грам
- Соняшникова олія - 200 грам
Готуємо всі продукти для приготування ікри. Соняшникова олія наливаємо у високу склянку і відправляємо в морозилку. Воно повинно загуснути.
Половину соку наливаємо в склянку.
Висипаємо в сік желатин і залишаємо для набухання.
Коли желатин набубнявіє, додаємо сік, що залишився і все разом нагріваємо, але не кип'ятимо, до повного розчинення желатину. Ставимо желе в холодильник, воно нам знадобиться загуснув, але не застиглим. Вони хочуть Agusta - дістаємо з морозилки масло і готуємо шприц.
Набираємо загусло желе в шприц без голки і починаємо капати в склянку з холодним маслом. Краплі желе будуть охолоджуватися і падати на дно склянки.
Наповнюємо півсклянки ікринками і потім проціджуємо через друшляк. Масло ставимо в морозилку - остигати для наступної порції ікри, а желатинову ікру промиваємо під холодною водою, швидко підсушують на серветку і викладаємо на тарілку. Готову ікру ставимо в холодильник.