Чізкейк без випічки без желатину
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт чізкейку, приготованого без випічки і без желатину. Головне достоїнство цього десерту в тому, що він виходить дивно легким і ніжним, приємною консистенції.
Перед вами чудовий простий рецепт приготування чізкейку без випічки без желатину. Готується цей десерт на основі сиру, сметани, печива і агар-агар. Готовий чізкейк прекрасно виглядає на святковому столі, будь-то день народження, ювілей або інше свято. Гарного дня!
- Печиво пісочне - 350 грам
- Вершкове масло - 180 грам
- Сир - 400 грам
- Крем - 350 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Цукор коричневий - 150 грам
- Якщо-якщо - 2 Ст. Ложки
- Фрукти та ягоди - За смаком
Печиво подрібнюємо і змішуємо з розтопленим вершковим маслом.
Утрамбовуємо печиво з маслом в форму для чізкейку, роблячи невеликі бортики. Попередньо можна простелити папір для випічки.
У каструлю заливаємо молоко, додаємо цукор і агар-агар. Ретельно перемішуємо і доводимо до кипіння.
Сир зі сметаною розімніть до однорідної маси.
Коли молочна суміш закипить, змішуємо її з сирною сумішшю.
Отриману суміш викладаємо на корж і розрівнюємо. Ставимо в холодильник на 3-4 годину.
За бажанням прикрасьте чізкейк ягодами і фруктами.
Смачного!