Торт з сиру і желатину без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний легкий торт із сиру і желатину без випічки особливо гарний у жарку пору року, адже не потрібно його випікати! Дивіться і запам'ятовуйте рецепт приготування, щоб могли порадувати рідних!
Подібний торт можна готувати як зі знежиреного сиру і сметани, так і з досить жирних, навіть домашніх інгредієнтів. У першому випадку вийде легкий десерт, яким можна побалувати себе навіть на дієті. У другому - торт буде ніжнішим, з вершковим смаком. Для приготування торта з сиру і желатину без випічки вибирайте м'які по консистенції фрукти для начинки. Ківі, наприклад, підходять ідеально.
- Сир - 500 грам
- Крем - 300 грам
- Желатин - 30 грам
- Вода - 1 Склянка
- Цукор або мед - За смаком
- Ягоди або фрукти - За смаком
- Flicking або шоколад - За смаком (для прикраси )
Підготуйте інгредієнти.
Сир і сметану змішайте блендером до однорідної маси.
Можете додати мед або цукор. Сахара можна додати 200 грам, і мед - 3 столових ложки з гіркою.
В цілому це все залежить від ваших смакових уподобань, любите ви солодкі десерти чи ні. Також це залежить від фруктів або ягід, які ви додаєте - кислі вони або солодкі.
В цілому це все залежить від ваших смакових уподобань, любите ви солодкі десерти чи ні. Також це залежить від фруктів або ягід, які ви додаєте - кислі вони або солодкі.
Залийте желатин склянкою питної води.
Поріжте фрукти, бажано, кільцями.
Тепер замочений желатин поставте на невеликий вогонь і проваріть хвилини 3-5, щоб желатин повністю розчинився.
Потім тонкою цівкою влийте желатин в сирну масу зі сметаною. Гарненько розмішайте і збийте.
Візьміть ємність для випічки, на дно покладіть фрукти, залийте частиною сирної маси. У мене форма була силіконова зі скляним дном, в ній дуже зручно готувати такі торти без випічки.
Можете повторити процедуру, тоді у нас виходять шари. Потім приберіть торт в холодильник мінімум години на півтора - два.
Готовий торт із сиру і желатину без випічки можете фарбувати шоколадною крихтою або ягодами лісовими і листочками м'яти. Приємного чаювання!