Торт без випічки з печива і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Для мене цей тортик, як палочка-виручалочка, коли немає часу піч щось. Його потрібно просто зібрати і змастити кремом, обов'язково дайте настоятися кілька годин - і готово! Він просто тане в роті…
Для тортика знадобиться найпростіше печиво типу "до чаю", "цукрове", "шкільне" . Воно легко розмокає і стає просто найніжнішим. А ось крем на вершковому маслі добре застигає, в результаті виходить дуже поживний і смачний десерт!
- Печиво - 500 грам
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Цукор - 150 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Какао-порошок - 2 Ст. Ложки
Відміряйте і підготуйте продукти. Масло краще заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало м'яким.
Візьміть міксер. Сир з'єднайте з цукром, какао і маслом. Міксером з'єднайте масу до отримання однорідної крему. Якщо сир дуже сухий, можна влити пару столових ложок молока.
Крем готовий, він повинен бути не дуже сухим, але і не повинен розтікатися. Так як я використовувала домашній сир, то в кремі видно зернятка.
Приступаємо до збірки тортика. Підготуйте відразу плоске блюдо. Молоко перелийте в піалу. Занурюйте кожне печиво в молоко на пару секунд, а потім викладайте на блюдо.
Кожен шар змащуйте щедро кремом.
На крем знову покладіть шар печива, продовжуйте до самого кінця, поки не закінчаться продукти.
Прикрасьте верх торта крихтами від печива або горіхами, тертим шоколадом і т.Д. Поставте в холодильник на 2-3 годину.