Торт без випічки з маршмеллоу і сиру
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути простіше, ніж торт без випічки? Ніжний сир в поєднанні з солодким маршмеллоу і ягодами - вам сподобається! подивіться, як приготувати торт без випічки з маршмеллоу і сиру.
Для цього чізкейку вам не буде потрібно желатин, так як маршмеллоу після застигання знову стає щільним і відмінно тримає сирну масу. Не раджу вам додавати багато цукрової пудри, так як зефір дуже солодкий. Для основи вам буде потрібно саме пісочне печиво - воно добре просочується розтопленим вершковим маслом і після застигання утворює корж. Якщо у вас немає блендера для подрібнення сиру, протріть його через сито - вийде однорідна ніжна маса без грудочок.
- Печиво - 300 грам
- Сир - 500 грам
- Вершкове масло - 115 грам
- Maršmellou - 400 грам
- Крем - 200 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1. Пісочне печиво подрібніть в дрібну крихту блендером або качалкою. Змішайте подрібнене печиво з розтопленим вершковим маслом і викладіть у форму діаметром 18-22 см.
2. Добре утрамбуйте шар і відправте в холодильник на 15 хвилин. Сир подрібніть зі сметаною блендером або протріть через сито до однорідності. Змішайте сирну масу з цукровою пудрою.
3. Маршмеллоу злегка прогрійте в мікрохвильовій печі - він повинен збільшитися в два рази. Додайте до нього сирну масу, лимонний сік і збийте міксером до однорідності.
4. Бортики форми з шаром печива змастіть вершковим маслом і розподіліть зверху сирний шар. Надішліть в холодильник на 4-5 годин. Прикрасьте чізкейк ягодами і м'ятою. Смачного!