Сирний чізкейк з маршмеллоу без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите чизкейки, то цей сирний чізкейк з маршмеллоу без випічки стане вашим улюбленим. Готується він набагато швидше класичного, а його незвичайний смак оцінить будь-ласун.
Цей рецепт чізкейку настільки простий, що приготувати його зможе навіть початківець кулінар. А у досвідченого кондитера часу на приготування такого ласощі піде ще менше. Я люблю цей рецепт за те, що торт не пекли, а настоюється в холодильнику. Крім цього, всі інгредієнти доступні і прості. Перед подачею непогано буде прикрасити ягодами або фруктами.
Отже, дивіться, як приготувати сирний чізкейк з маршмеллоу без випічки.
- Печиво - 200 грам
- Вершкове масло - 70 грам
- Сир - 800 грам
- Крем - 200 грам
- Maršmellou - 500 грам
- Шоколадна паста - За смаком
1. Мінімум простих і доступних інгредієнтів, які можна дістати в будь-якому супермаркеті - і на вашому столі приголомшливою торт без випічки.
2. Насамперед ставимо на водяну баню розтоплювати маршмеллоу. Періодично його помішуйте, поки воно не стане по консистенції як сметана.
3. За допомогою качалки і пакета потрібно подрібнити печиво. Я іноді це роблю блендером.
4. Підігрійте трохи молока і додайте його в уже трохи розтоплене маршмеллоу. Це потрібно для того, щоб зефір не пригоріла.
5. Окремо на водяній бані розтопіть вершкове масло, після чого додайте його в крихту з печива і перемішайте все до однорідного стану. Потім візьміть форму з високими знімними бортами, застелите її пергаментом і викладіть нашу основу з печива, утрамбуйте.
6. Приберіть форму в холодильник на 1 час. Тим часом підготуємо сирну основу.
7. Змішуємо сир зі сметаною і подрібнюємо його за допомогою погружного блендера (можна сир протерти через сито, але на це піде більше часу).
8. Коли маршмеллоу стане по консистенції як густа сметана, знімаємо з вогню.
9. Поступово додаємо його в нашу сирну основу і збиваємо міксером.
10. Потім виливаємо нашу сирну масу в форму з печивом і знову відправляємо в холодильник, але вже на 2 годину.
11. В самому кінці змащуємо шоколадною пастою або розтопленим шоколадом (тоді потрібно знову відправити в холодильник на 30 хвилин), після чого прикрашаємо за смаком і подаємо до столу!