Сирний чізкейк з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Ви знали, як приготувати сирний чізкейк без випічки? Як закріплювача використовується не желатин, а маршмеллоу. Смак виходить надзвичайно ніжним, муссовим, а вид - дуже апетитним!
Замість маршмеллоу часто використовують желатин, але так чізкейк виходить трохи "гуязикам" . Маршмеллоу можна розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі, я ставила його саме в мікрохвильовку на 2, 5 хвилини з потужністю 700 Вт.
Желе приготуйте самі або купіть в магазині в пакетику.
- Печиво - 350 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Крем - 30 грам
- Сир - 600 грам
- Крем - 300 грам (в вершках)
- Maršmellou - 400 грам
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Желе - 1 штука(1 пакетик)
1. За допомогою блендера або качалки подрібніть пісочне печиво в крихту.
2. Вершкове масло розтопіть на водяній бані.
3. Додайте масло і сметану до печива, добре їх перемішайте.
4. Застелите пергаментом дно рознімної форми, викладіть туди печиво. Утрамбуйте щільно пальцями, сформуйте бортики.
5. Сир перебейте блендером, додайте в нього сметану. Добре перемішайте, щоб вийшла кремоподібна ніжна маса.
6. Маршмеллоу потрібно підігріти і трохи розтопити. Я це робила в мікрохвильовці. Зефір повинен стати м'яким, набрякнути і збільшитися в 2 рази.
7. З'єднайте сирну масу і маршмеллоу, перемішайте їх міксером. Додайте столову ложку лимонного соку. Цю начинку залийте в форму для випічки і поставте все в холодильник на 3-4 годину.
8. Після того як чізкейк годину простояв у холодильнику, залийте його раніше приготовленим і вже остиглим желе. Поверніть десерт в холодильник ще на кілька годин.
9. Щоб витягти чізкейк з форми, опустіть його на пару секунд в гарячу воду. Усе, можна їсти і насолоджуватися