Рецепт Домашні маршмеллоу фото

Домашні маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Ваніль , Желатин , Спеції , Прянощі , Приправи , Маршмеллоу
На обід , На вечерю
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

У багатьох рецептах десертів одним з інгредієнтів є маршмеллоу, але не завжди хочеться використовувати саме покупну солодкість. Тому розповім вам, як приготувати домашні маршмеллоу!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися, як приготувати домашні маршмеллоу. Дуже оригінальний рецепт, за допомогою якого ви зможете приготувати корисні та смачні маршмеллоу. Акуратно варіть інвертний сироп, щоб він не загус. Готову масу з маршмеллоу рекомендую викласти на застелений пергаментним папером деко, попередньо посипавши її кукурудзяним крохмалем або цукровою пудрою, так як маса дуже погано відстає від харчової плівки.

  • Желатин - 25 грам
  • Цукор - 750 грам
  • Вода - 260 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Лимонна кислота - 2/3 чайних ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Інвертний сироп - 160 мілілітрів
домашні маршмеллоу - фото крок 1
1. Для початку приготуйте інвертний сироп. Для цього цукор (350 г) змішайте з гарячою водою (160 мл), доведіть до кипіння, додайте лимонну кислоту. Зменшіть вогонь на мінімум, закрийте щільно кришкою, варіть 15-25 хв. Зніміть, як тільки сироп стане жовтіти. Дайте охолонути протягом 10 хвилин, додайте соду, гаситься водою, дайте опасть піні.
домашні маршмеллоу - фото крок 2
2. Желатин залийте 100 мл холодної води і залиште набухати. Далі розтопіть його на водяній бані, постійно помішуючи.
домашні маршмеллоу - фото крок 3
3. До залишився цукру додайте сіль, воду і інвертний сироп. Коли маса закипить, кип'ятіть протягом 8 хвилин 100 градусах. Холодний желатин перелийте в чашу і збивайте його на маленькій швидкості за допомогою міксера.
домашні маршмеллоу - фото крок 4
4. Поступово влийте в желатин сироп так, щоб він не потрапив на віночок. Збільште швидкість міксера до максимуму. Далі додайте ванілін і продовжуйте збивати до загустіння.
домашні маршмеллоу - фото крок 5
5. Після цього за допомогою кондитерського мішка викладіть смужки маршмеллоу на застелений пергаментним папером і посипаний кукурудзяним крохмалем деко. Дайте маршмеллоу підсохнути протягом 3 годин.
домашні маршмеллоу - фото крок 6
6. Далі обваляйте їх у цукровій пудрі і і розріжте на невеликі шматочки. Смачного!

Схожі рецепти