Кава з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Ви великий любитель кави та бажаєте здивувати друзів цим ароматним напоєм? Немає нічого простіше! Спробуйте кави з маршмеллоу. Дивовижний аромат, приголомшливий смак і мягчайшая пінка вам гарантовані.
Для того щоб здивувати друзів і вразити їх своїми здібностями, немає більше необхідності витрачати значні кошти і проводити години на кухні. Поданий до десерту кава з маршмеллоу здатний захопити найрозпещеніших гурманів і здивувати скептиків зі стажем. Для того щоб розібратися в секреті напою, потрібно знати особливості рецепта, як приготувати каву з маршмеллоу. Маршмеллоу є продукт, стоїть десь між зефіром і пастилою. Дивовижний аромат, властивий продукту, послаблює міцність кави. Солодка складова додає м'який присмак. А ніжна структура сприяє утворенню неповторної пінки, здатної вразити найжорсткіше серце.
- Maršmellou - 7 штук (жувальний зефір)
- Цукор - За смаком
1. Перед тим як приготувати каву з маршмеллоу, зваріть сам напій. Можна зупинитися на розчинній варіанті, але так ви себе позбавляєте можливості дізнатися всі основні особливості. Звичайно, краще приготувати справжній натуральна кава. Особливо якщо для отримання будуть використані тільки що змолоти зерна.
2. Покладіть кілька шматочків маршмеллоу зверху гарячої кави. Акуратно починайте помішувати напій.
3. Ложкою перевертайте шматочки десерту. При перевертанні продукт розчиняється і поступово переходить в солодку ароматну пінку. Кава готовий. Смачного!