Десерт з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Вам не спадало ідеї взяти готові десерти, з'єднати їх і отримати ще більш смачний десерт? По перше, це буде швидко, а по-друге, незвично. І найважливіше: діти будуть в захваті! перевірено.
Я, наприклад, пропоную вам прочитати про те, як приготувати десерт з маршмеллоу і сухого сніданку. Навіть з назви зрозуміло, як ми його зробимо. Розплаву зефір і склеим їм зернятка. Виглядати це буде як велике товсте печиво, в яке додамо кольорових фарб. Все весело, красиво і дуже солодко.
- Сухий сніданок - 600 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Маршмеллоу невеликий - 480 грам
- Молоко - 1 Ст. Ложка
- Ванільний екстракт - 0, 5 чайних ложки
- Маршмеллоу невеликий кольоровий - 200-300 грам
1. У великій каструлі розтопіть масло.
2. Потім всипте білий маршмеллоу. Варіть його на середньому вогні до повного розплавлення, постійно заважаючи.
3. Потім влийте тепле молоко і ванільний екстракт. Перемішайте.
4. Приберіть масу з вогню. Всипте сухий сніданок. Перемішайте, щоб зефір рівномірно розподілився.
5. Далі всипте кольоровий зефір. Швидко перемішайте.
6. Солодку масу викладіть в прямокутну форму, розрівняйте. Приберіть в холодильник до повного застигання.
7. Десь через 30 хвилин десерт можна пробувати. Наріжте його на шматочки перед подачею. Насолоджуйтесь!