Рецепт Холодець з індички без желатину фото

Холодець з індички без желатину
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Фуршет
Холодець

Легкий, але смачний і поживний холодець з індички без желатину - то, що потрібно на святковий фуршет! Дивимося і запам'ятовуємо цей простий рецепт.

М'ясо індички само по собі дуже смачне, і холодець виходить теж прекрасний. Для приготування холодцю з індички без желатину мені знадобилося 2 індичі гомілки і одне крило. За рахунок курячих лапок бульйон буде наваристий і жирненькие - застигне і без желатину. При начинці холодцю також можна додати яйця і горошок, по бажанню. Дивимося рецепт.

  • Індичка - 3 штуки
  • Лапи курячі - 7 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Часник - 7 зубчиків
  • Перець духмяний - 10 штук
  • Сіль - За смаком
  • Лавровий лист - 5 штук
холодець з індички без желатину - фото крок 1
Інгредієнти промийте і поставте варитися. Як закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і варимо ще години 3, 5.
холодець з індички без желатину - фото крок 2
М'ясо має зваритися так, щоб розвалювалося. Дістаємо з бульйону.
холодець з індички без желатину - фото крок 3
І бульйон солиться від душі (ложок 6 чайних нормально буде на 5-літрову каструлю). Варимо далі до закипання.
холодець з індички без желатину - фото крок 4
Інгредієнти подрібніть і розкладіть по тарілках, досить багато вийде повинно. Потім заливаємо бульйоном процідженим і даємо охолонути.
холодець з індички без желатину - фото крок 5
Відправляємо в холодильник на ніч.
Наш холодець з індички без желатину готовий! Подаємо із зеленню, гірчицею або хріном. Смачного!

Схожі рецепти