Холодець з індички без желатину
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, але смачний і поживний холодець з індички без желатину - то, що потрібно на святковий фуршет! Дивимося і запам'ятовуємо цей простий рецепт.
М'ясо індички само по собі дуже смачне, і холодець виходить теж прекрасний. Для приготування холодцю з індички без желатину мені знадобилося 2 індичі гомілки і одне крило. За рахунок курячих лапок бульйон буде наваристий і жирненькие - застигне і без желатину. При начинці холодцю також можна додати яйця і горошок, по бажанню. Дивимося рецепт.
- Індичка - 3 штуки
- Лапи курячі - 7 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 7 зубчиків
- Перець духмяний - 10 штук
- Сіль - За смаком
- Лавровий лист - 5 штук
Інгредієнти промийте і поставте варитися. Як закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і варимо ще години 3, 5.
М'ясо має зваритися так, щоб розвалювалося. Дістаємо з бульйону.
І бульйон солиться від душі (ложок 6 чайних нормально буде на 5-літрову каструлю). Варимо далі до закипання.
Інгредієнти подрібніть і розкладіть по тарілках, досить багато вийде повинно. Потім заливаємо бульйоном процідженим і даємо охолонути.
Відправляємо в холодильник на ніч.
Наш холодець з індички без желатину готовий! Подаємо із зеленню, гірчицею або хріном. Смачного!
Наш холодець з індички без желатину готовий! Подаємо із зеленню, гірчицею або хріном. Смачного!