Десерт із сметани і желатину
(покроковий рецепт з фото)
Жоден святковий стіл не обходиться без десертів. Можна відійти від звичних тортів і тістечок, і приготувати щось повітряне. Сьогодні я розповім вам, як приготувати десерт зі сметани і желатину.
Такий десерт готується легко і швидко. Його обов'язково оцінять ваші гості, адже він не дуже жирний. Якщо готуєте такий десерт для дітей, то замість рому і родзинок використовуйте свіжі ягоди, наприклад чорницю або малину. Зверху прикрасьте десерт свіжими ягодами і тертим шоколадом. Пригощайтеся!
- Крем 25-30% - 600 грам
- Вершки 10% - 150 грам
- Ізюм - 100 грам
- Ром - 3 Ст. Ложки
- Коричневий цукор - 6 Ст. Ложок
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Желатин - 12 грам
1
Ізюм промийте і замочіть в ромі на 1 час.
2
Желатин замочити у воді на 10 хвилин.
3
В сотейник налейте сливки, додайте весь цукор. Довести до polukipeniâ, потім зніміть з вогню і розмішайте до повного розчинення цукру. Додайте желатин, перемішайте і трохи остудіть.
4
Правити
Вилучити
Сметану збийте, додайте вершки, перемішайте. Потім додайте родзинки, перемішайте і розкладіть по формах і приберіть в холод на 3-4 годину.
Вилучити
Сметану збийте, додайте вершки, перемішайте. Потім додайте родзинки, перемішайте і розкладіть по формах і приберіть в холод на 3-4 годину.
5
Смачного!