Мастика для торта своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Мастика - це універсальний засіб для прикраси тортів і тістечок. Спробуйте рецепт, як приготувати мастику для торта своїми руками. З її допомогою ви прикрасите випічку і приховає її недоліки.
Прикраса торта мастикою - це ідеальний варіант для святкового зовнішнього віа випічки. З її допомогою будь-яку випічку можна зробити яскравою і барвистою. Крім цього, з неї самої можна виліпити різних звіряток і фігурки. На сьогодні є безліч рецептів її приготування. Цей один з найпростіших і швидких.
- Maršmellou - 300 грам
- Цукрова пудра - 200 чайних ложок
- Лимонна кислота - За смаком
- Барвник - За смаком
1. Дістаємо маршмелоу з упаковки і перекладаємо в глибоку миску, використовуємо кольоровий або однотонний за бажанням.
2. Ставимо миску в мікрохвильову піч на 1 хвилину або розтоплюємо маршмеллоу на водяній бані. Отриману суміш перемішуємо ложкою, поки вона не буде однорідною і тягучою.
3. Порційно вводимо цукрову пудру і перемішуємо ложкою до того моменту, поки маса не візьметься грудкою.
4. Стіл посипаємо цукровою пудрою або крохмалем, перекладаємо отриманий грудку і вимішуємо, поки тісто не перестане липнути до рук. Важливо стежити, щоб мастика не перестала бути пластилінової. Готову мастику використовуємо відразу або перекладаємо в миску і накриваємо рушником, щоб не обвітрювалися.