Рецепт Мастика для торта своїми руками фото

Мастика для торта своїми руками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Маршмеллоу
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Десерти
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Мастика - це універсальний засіб для прикраси тортів і тістечок. Спробуйте рецепт, як приготувати мастику для торта своїми руками. З її допомогою ви прикрасите випічку і приховає її недоліки.

Опис приготування:

Прикраса торта мастикою - це ідеальний варіант для святкового зовнішнього віа випічки. З її допомогою будь-яку випічку можна зробити яскравою і барвистою. Крім цього, з неї самої можна виліпити різних звіряток і фігурки. На сьогодні є безліч рецептів її приготування. Цей один з найпростіших і швидких.

  • Maršmellou - 300 грам
  • Цукрова пудра - 200 чайних ложок
  • Лимонна кислота - За смаком
  • Барвник - За смаком
мастика для торта своїми руками - фото крок 1
1. Дістаємо маршмелоу з упаковки і перекладаємо в глибоку миску, використовуємо кольоровий або однотонний за бажанням.
мастика для торта своїми руками - фото крок 2
2. Ставимо миску в мікрохвильову піч на 1 хвилину або розтоплюємо маршмеллоу на водяній бані. Отриману суміш перемішуємо ложкою, поки вона не буде однорідною і тягучою.
мастика для торта своїми руками - фото крок 3
3. Порційно вводимо цукрову пудру і перемішуємо ложкою до того моменту, поки маса не візьметься грудкою.
мастика для торта своїми руками - фото крок 4
4. Стіл посипаємо цукровою пудрою або крохмалем, перекладаємо отриманий грудку і вимішуємо, поки тісто не перестане липнути до рук. Важливо стежити, щоб мастика не перестала бути пластилінової. Готову мастику використовуємо відразу або перекладаємо в миску і накриваємо рушником, щоб не обвітрювалися.

Схожі рецепти