Батончик мюслі своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Коли я чую про здоровий перекус, то відразу згадую про батончиках мюслі. Вони дійсно втаязикють голод і дають енергію. У них зовсім небагато цукру, а користі хоч відбавляй.
Рецепт, як приготувати батончик мюслі своїми руками, я дізналася нещодавно. Але дуже вже він мені полюбився. Перекусити таким батончик набагато краще, ніж в сухомятку пожувати булочки. Також він цікавий тим, що можна "пограти" з інгредієнтами і додавати різні складові.
- Чорнослив - 10 грам
- Фініки - 10 грам
- Чорнослив - 10 грам
- Funduk - 10 грам
- Кешью - 10 грам
- Кунжут - 5 грам
- Мигдаль - 10 грам
- Насіння очищені - 10 грам
- Банан - 1 штука
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 10 грам
- Рослинна олія - 40 мілілітрів
- Вівсяні пластівці - 70 грам
Нарізаємо великими шматочками фініки, курагу і чорнослив.
Нарізаємо всі горіхи, змішуємо їх з насінням. Можна брати абсолютно різні, головне, щоб вийшло близько половини склянки. Також подрібнювати горіхи ви можете різними способами, домагаючись різного розміру шматочків.
Банан, цукор і сіль подрібнюємо в блендері. Додаємо масло і ще раз збиваємо.
Змішуємо вівсяні пластівці з горіхами, насінням і сухофруктами. Змішуємо все з бананової сумішшю.
Розкладаємо суміш на пергаменті пластом в 1 см. Запікаємо близько 10 хв. При 170 градусах. Потім розрізаємо на шматочки.