Рецепт Батончик мюслі своїми руками фото

Батончик мюслі своїми руками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Вівсянка, Крупи, Горіхи
Низькокалорійні
На полуденок, На сніданок
Випічка

Коли я чую про здоровий перекус, то відразу згадую про батончиках мюслі. Вони дійсно втаязикють голод і дають енергію. У них зовсім небагато цукру, а користі хоч відбавляй.

Рецепт, як приготувати батончик мюслі своїми руками, я дізналася нещодавно. Але дуже вже він мені полюбився. Перекусити таким батончик набагато краще, ніж в сухомятку пожувати булочки. Також він цікавий тим, що можна "пограти" з інгредієнтами і додавати різні складові.

  • Чорнослив - 10 грам
  • Фініки - 10 грам
  • Чорнослив - 10 грам
  • Funduk - 10 грам
  • Кешью - 10 грам
  • Кунжут - 5 грам
  • Мигдаль - 10 грам
  • Насіння очищені - 10 грам
  • Банан - 1 штука
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 10 грам
  • Рослинна олія - 40 мілілітрів
  • Вівсяні пластівці - 70 грам
батончик мюслі своїми руками - фото крок 1
Нарізаємо великими шматочками фініки, курагу і чорнослив.
батончик мюслі своїми руками - фото крок 2
Нарізаємо всі горіхи, змішуємо їх з насінням. Можна брати абсолютно різні, головне, щоб вийшло близько половини склянки. Також подрібнювати горіхи ви можете різними способами, домагаючись різного розміру шматочків.
батончик мюслі своїми руками - фото крок 3
Банан, цукор і сіль подрібнюємо в блендері. Додаємо масло і ще раз збиваємо.
батончик мюслі своїми руками - фото крок 4
Змішуємо вівсяні пластівці з горіхами, насінням і сухофруктами. Змішуємо все з бананової сумішшю.
батончик мюслі своїми руками - фото крок 5
Розкладаємо суміш на пергаменті пластом в 1 см. Запікаємо близько 10 хв. При 170 градусах. Потім розрізаємо на шматочки.

Схожі рецепти