Ковбаски для смаження своїми руками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам належить приготувати ситний і смачний вечерю, то рецепт ковбасок для смаження допоможе вам в цьому, але має бути небагато потренуватися і уважно вивчити рецепт - і успіх вам гарантований.
Рецепт домашньої ковбаски для смаження дуже простий. Одним з його переваг є, то, що витративши свій час, ви зможете заготовити їх про запас. Потім, розділивши по 2 або 4 штуки, закладіть їх в морозильник, і у вас завжди під рукою буде домашня ковбаса, яку ви приготували самостійно. Другий плюс в тому, що ви краще за всіх будете знати, ніж ви набили кишку. А найголовніше - це те, що у вас під рукою тепер завжди буде апетитне і дуже ситне доповнення до будь-якого гарніру.
- Свинячий окіст - 1, 5 кілограма (або будь-яка інша частина)
- Сало - 300 грам (солоне)
- Цибуля ріпчаста - 300 штук
- Часник - 5-6 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Черева - 1 штука (приблизно 2 м, діаметром 28-30 мм.)
- Масло рослинне - За смаком (для смаження ковбасок)
1. Щоб дізнатися, як приготувати ковбаски для смаження своїми руками, відріжте необхідну кількість черева. Промийте. Замочіть в холодній воді.
2. Помийте м'ясо. Наріжте його на шматочки. Прокрутіть через м'ясорубку з часником і салом.
3. Одержаний фарш посоліть, додайте до нього мелений перець і улюблені спеції.
4. Щоб отримати ковбаски, надіньте змочену череву на спеціальну насадку.
5. Закладіть в м'ясорубку фарш. Набейте з його допомогою череву. Вийде довга ковбаса. Її слід перев'язати на більш дрібні частини.
9. Формуйте зручні по довжині ковбаски для смаження. Необхідно кожну проколоти шпажкою. Частина упакуйте і складіть в морозильну камеру.
10. Решта ковбаски викладіть на розпечену сковорідку з вершковим маслом. Коли утворилося апетитна скоринка, зробіть менше вогонь і дайте їй можливість трохи потомитися. Ковбаски виходять дуже смачними і ситними. Смачного!