Ковбаски для смаження
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили підготувати м'ясну страву на природі, то подивіться, як приготувати ковбаски для смаження, які легко готуються на грилі або багатті і виходять з хрусткою скоринкою і запахом димку.
Дуже зручний і простий рецепт, який дозволяє швидко і без особливого клопоту підготувати фарш для ковбасок. Правильно вибране м'ясо швидко пропускається через м'ясорубку і отриманий фарш вимішує разом зі спеціями. Такий фарш можна злегка відбити, тоді він стане більш щільним. Крім того, поки будуть постояти плівки від кишки, фарш просочиться сумішшю спецій, часником, Просолов. Якщо ви збираєтеся на природу, то такі ковбаски можна підготувати заздалегідь і залишити їх в холодильнику на ніч. Якщо вранці смажити ковбаски, то вони будуть ще смачніше і ароматні.
- Свинина - 1, 5 кілограма
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком
- Кишки в метрах - 1 штука
1. Перед тим, як приготувати ковбаски для смаження, помийте і обсушіть м'ясо від зайвої вологи. Потім поріжте на шматки. Пропустіть їх через м'ясорубку, використовуючи сітку з великими отворами.
2. Очистіть часник і подрібніть його. Підготуйте спеції для м'яса і додайте їх фарш. Потім посоліть фарш і перемішайте. Ретельно вимісити фарш не менше 15 хвилин.
3. Поставте фарш відстоюватися і просочуватися спеціями. В цей час промийте плівку від кишки (чреву) і замочіть її в теплій воді на півгодини.
4. Одягніть плівку від кишки на спеціальне пристосування. Зауважте вузлик. Тепер нещільно набивайте чреву і формуйте ковбаски.
5. Зробіть кілька проколів на кожній ковбаски і помістіть на сковорідку гриль або на мангал. Готуйте ковбаски на вогні протягом 15 хвилин, постійно перевертаючи їх. Ковбаски готові. Смачного.