Рецепт Ковбаски для смаження в духовці фото

Ковбаски для смаження в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Птах, Курка
Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей
Гарячі страви

В якості альтернативи на гаряче хочу запропонувати вам дуже хороший рецепт домашніх ковбасок зі свининою і куркою. Соковиті, з рум'яною скоринкою… Це неймовірно смачна страва для всієї родини.

Це досить простий варіант, як приготувати ковбаски для смаження в духовці, з мінімумом інгредієнтів і спецій. Але при бажанні ви завжди можете доповнити цей рецепт на смак правами або травами, наприклад. В якості таких ковбасок можна не сумніватися! Це завжди смачно і натурально. Дуже рекомендую взяти рецепт на замітку.

  • Свинина - 1.5 кілограма (можна яловичина + трохи сала)
  • Курка - 1 кілограм
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4-6 зубчиків
  • Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Кишки - 1 За смаком
ковбаски для смаження в духовці - фото крок 1
1. Насамперед очистите кишки. Викладіть їх в холодну трохи підсолену воду на півгодинки, а потім як слід промийте під проточною водою.
ковбаски для смаження в духовці - фото крок 2
2. Вимийте і висушіть свинину і курку. Пропустіть через м'ясорубку. Туди ж відправте цибулю і часник. У фарш додайте сіль і перець за смаком, а також гірчицю в зернах. Все як слід перемішайте.
ковбаски для смаження в духовці - фото крок 3
3. При приготуванні домашніх ковбасок не обійтися без спеціальної насадки на м'ясорубці (або кухонному комбайні, наприклад). Акуратно надіньте кишку.
ковбаски для смаження в духовці - фото крок 4
4. І наповніть її фаршем.
ковбаски для смаження в духовці - фото крок 5
5. Ось такі ковбаски виходять. Ви можете самі визначати їх розмір за бажанням.
ковбаски для смаження в духовці - фото крок 6
6. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом і змащений невеликою кількістю масла. Зробіть голкою або зубочисткою кілька проколів, щоб ковбаски не лопнули. Надішліть в розігріту духовку і запікайте при 200 градусів приблизно півгодини (час залежить від розміру ковбасок і бажаної скоринки).

Схожі рецепти