Мастика для тістечок
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом стала сама вдома заготовлювати мастику, якої прикрашаю торти до свята або роблю фігурки. І тут мені прийшла ідея зробити оформлення за допомогою неї для іншої випічки.
Тепер я з вами ділюся тим, як приготувати мастику для тістечок. Для цих цілей я вибрала базову рецептуру на желатині і цукровій пудрі. Колір вибирайте будь-який до душі, так само як і оформлення. Тут точно можна сміливо експериментувати, і ліпити як дитина з пластиліну.
- Желатин - 12 грам
- Цукрова пудра - 400 грам
- Вода - 0, 25 склянки
- Барвник харчової - За смаком
Желатин залийте водою для набухання по інструкції на упаковці. Потім нагрійте його на водяній бані до розчинення.
Просійте цукрову пудру. Змішайте її з желатином.
Додайте барвник за бажанням. Замішайте еластичну масу і відправте охолодитися.
Через 30 хвилин в холодильнику, мастику можна використовувати. Творчих вам ідей!