Рисова каша з гарбузом на воді
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна, яскрава і смачна гарбуз - чудовий інгредієнт, з яким дуже класно працювати. В даному випадку пропоную вам простий варіант каші, яка припаде до смаку і дорослим, і малюкам.
В даному випадку каша вариться на плиті, але рецепт чудово підійде і для мультиварки. Крім зазначених інгредієнтів можна додати в рецепт корицю або ваніль для аромату, а також родзинки або курагу, наприклад. Кашку - чудовий варіант для сніданку або полудня.
- Мал - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки(+ 300 мл)
- Гарбуз - 500 грам
- Цукор - 3/4 склянки
1. Наші інгредієнти.
2. Рис промийте кілька разів, залийте водою і відваріть хвилин 10-12.
3. Після знову промийте під холодною водою і обсушити.
4. Гарбуз очистите і натріть на тертці.
5. На дно каструлі викладіть частина гарбуза, присипте цукром.
6. Далі частина рису рівним шаром. Повторіть кілька разів.
7. Влийте 300 мілілітрів води і поставте на маленький вогонь, накривши кришкою.
8. Вариться рисова каша з гарбузом на воді близько години.
Смачного!
Смачного!