Пиріг з гарбузом і родзинками
(покроковий рецепт з фото)
У сезон гарбуза пропоную вам рецепт відмінного пирога з цього чудового овочу з додаванням родзинок. Випічка виходить пишною, ніжною і смачною. Такий пиріг стане хорошим доповненням до чаю, кава.
Пиріг з гарбузом і родзинками настільки простий, що з ним впорається навіть школярка. А результат чудовий. Ніжний, м'який, повітряний пиріг порадує ваших близьких за чашкою чаю, кава, молока або компоту. Продукти для пирога потрібно найпростіші і недорогі. Цікаво, що гарбуз в пирозі не відчувається. Вона надає золотистий колір, легкість і ніжність.
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 150 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Соняшникова олія - 40 мілілітрів(rafinirovannoe)
- Куряче яйце - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Ізюм - 70 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки

Підготуйте інгредієнти для приготування пирога.

Перш за все займіться гарбузом. Очистіть її помийте і наріжте кубиками.

Запечіть гарбуз в духовці або мікровоновке.

За допомогою блендера збийте печену гарбуз до консистенції пюре. Можна просто розім'яти виделкою.

М'яке вершкове масло викладіть в миску. Насипте цукор.

Збийте цукор з маслом блендером або добре перемішайте ложкою. Додайте сметану.

Перемішайте і додайте рафіновану соняшникову олію.

Додайте яйця і гарбузове пюре.

Всипте соду і борошно.

Додайте родзинки, який попередньо помийте.

Перемішайте всі інгредієнти тесту.

Викладіть тісто у форму для випічки.

Печіть пиріг в духовці при температурі 175-180 градусів 35-40 хвилин.

Готовий пиріг дістаньте з форми, прохолодний, наріжте і подавайте до столу.