Рецепт Швидкий солодкий пиріг на кефірі з гарбузом фото

Швидкий солодкий пиріг на кефірі з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Тісто, Овочі, Гарбуз
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні
На полуденок, Для дітей
Випічка, Солодке, Пироги

Не знаю, що приготувати до чаю? Тоді ось вам чудова ідея - нескладний, апетитний і швидкий солодкий пиріг на кефірі з гарбузом в домашніх умовах.

Відразу хочу сказати, що цей простий рецепт швидкого солодкого пирога на кефірі з гарбузом підійде не тільки для духовки, але для мультиварки. Використовувати в тісто для аромату можна ваніль, корицю або лікер, наприклад.

1. Для початку потрібно всипати в невелику мисочку манну крупу і залити кефіром.

2. Гарбуз очистите від шкірки і насіння. М'якоть натріть на дуже дрібній тертці або збийте в блендері (щоб вийшло однорідне пюре додайте трохи води або кефіру).

3. В окрему мисочку вбийте яйця і збийте їх з цукром до однорідності.

4. Додайте трохи розтопленого вершкового масла і дрібку солі.

5. Перекладіть розбухлу крупу і гарбуз. Все як слід перемішайте.

6. Поступово всипати просіяне з розпушувачем борошно, щоб замісити однорідне тісто.

7. Форму для запікання змастіть маслом і при бажанні присипте манкою або панірувальними сухарями.

8. Вилийте тісто і відправте в розігріту духовку.

9. Ось і весь секрет, як приготувати швидкий солодкий пиріг на кефірі з гарбузом. Готовність перевіряйте зубочисткою або сірником.

Перед подачею присипте цукровою пудрою з корицею.

  • Кефір - 250 мілілітрів
  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Цукор - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Гарбуз - 150 грам
  • Борошно - 150-200 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1 щіпка
Відразу хочу сказати, що цей простий рецепт швидкого солодкого пирога на кефірі з гарбузом підійде не тільки для духовки, але для мультиварки. Використовувати в тісто для аромату можна ваніль, корицю або лікер, наприклад.

1. Для початку потрібно всипати в невелику мисочку манну крупу і залити кефіром.

2. Гарбуз очистите від шкірки і насіння. М'якоть натріть на дуже дрібній тертці або збийте в блендері (щоб вийшло однорідне пюре додайте трохи води або кефіру).

3. В окрему мисочку вбийте яйця і збийте їх з цукром до однорідності.

4. Додайте трохи розтопленого вершкового масла і дрібку солі.

5. Перекладіть розбухлу крупу і гарбуз. Все як слід перемішайте.

6. Поступово всипати просіяне з розпушувачем борошно, щоб замісити однорідне тісто.

7. Форму для запікання змастіть маслом і при бажанні присипте манкою або панірувальними сухарями.

8. Вилийте тісто і відправте в розігріту духовку.

9. Ось і весь секрет, як приготувати швидкий солодкий пиріг на кефірі з гарбузом. Готовність перевіряйте зубочисткою або сірником.

Перед подачею присипте цукровою пудрою з корицею.

Схожі рецепти