Рецепт Швидкий солодкий пиріг до чаю фото

Швидкий солодкий пиріг до чаю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Австрійська кухня
Овочі , Гарбуз
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На сніданок , Десерт
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 8
Час приготування: 50 хв.

Представляю вам рецепт, як приготувати швидкий солодкий пиріг до чаю. Основу будемо робити з печива і заповнимо її ніжною начинкою з гарбуза. Дивовижний ароматний і хрусткий пиріг до чаю.

Опис приготування:

Якщо у вас немає консервованого гарбузового пюре, то можна приготувати його самостійно. Нарізана гарбуз запікають у духовці до м'якості, а потім перебивається в блендері до стану пюре. За смаком можете додати в пюре згущене молоко.

Підготовка тесту і начинки займає всього пару хвилин, решту часу доводиться на виепку пирога.

  • Печиво імбирне - 350 грам
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Гарбузове пюре - 420 грам (у мене консервірованнное)
  • Яйця - 4 штуки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Жирні вершки - 150 мілілітрів
  • Шоколад - 50 грам (будь-який без наповнювачів)
швидкий солодкий пиріг до чаю - фото крок 1
Духовку нагрейте до 180 градусів. У блендері змішайте в крихту печиво з м'яким маслом. Візьміть форму і викладіть крихту на її дно і боки, сформувавши корж для торта, утрамбуйте.
швидкий солодкий пиріг до чаю - фото крок 2
У блендері змішайте всі інгредієнти для начинки, крім гарбуза, вершків і шоколаду. Вийде однорідна маса. Тепер додайте гарбуз і вершки, ще раз збийте. Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі. Приблизно чверть начинки змішайте з шоколадом і вилийте начинку без шоколаду на основу пирога.
швидкий солодкий пиріг до чаю - фото крок 3
Тепер вилийте шоколадну начинку і зробіть розлучення на поверхні за допомогою лопатки або ложки.
швидкий солодкий пиріг до чаю - фото крок 4
Поставте пиріг пекти на 35-40 хвилин. Якщо начинка надто швидко стає темною, то покрийте форму фольгою. Готовий пиріг остудіть і потім дістаньте з форми.

Схожі рецепти