Швидкий солодкий пиріг до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Представляю вам рецепт, як приготувати швидкий солодкий пиріг до чаю. Основу будемо робити з печива і заповнимо її ніжною начинкою з гарбуза. Дивовижний ароматний і хрусткий пиріг до чаю.
Якщо у вас немає консервованого гарбузового пюре, то можна приготувати його самостійно. Нарізана гарбуз запікають у духовці до м'якості, а потім перебивається в блендері до стану пюре. За смаком можете додати в пюре згущене молоко.
Підготовка тесту і начинки займає всього пару хвилин, решту часу доводиться на виепку пирога.
- Печиво імбирне - 350 грам
- Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
- Гарбузове пюре - 420 грам (у мене консервірованнное)
- Яйця - 4 штуки
- Крохмаль - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Жирні вершки - 150 мілілітрів
- Шоколад - 50 грам (будь-який без наповнювачів)
Духовку нагрейте до 180 градусів. У блендері змішайте в крихту печиво з м'яким маслом. Візьміть форму і викладіть крихту на її дно і боки, сформувавши корж для торта, утрамбуйте.
У блендері змішайте всі інгредієнти для начинки, крім гарбуза, вершків і шоколаду. Вийде однорідна маса. Тепер додайте гарбуз і вершки, ще раз збийте. Розтопіть шоколад в мікрохвильовій печі. Приблизно чверть начинки змішайте з шоколадом і вилийте начинку без шоколаду на основу пирога.
Тепер вилийте шоколадну начинку і зробіть розлучення на поверхні за допомогою лопатки або ложки.
Поставте пиріг пекти на 35-40 хвилин. Якщо начинка надто швидко стає темною, то покрийте форму фольгою. Готовий пиріг остудіть і потім дістаньте з форми.