Швидкий рецепт пирога до чаю
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати пиріг до чаю швидко і просто? Тоді вам сюди Сьогодні я розповім все секрети приготування смачного і простого пирога, який приведе в захват кого завгодно.
Приготувавши пиріг за цим рецептом ви будете здивовані наскільки смачним може бути гарбузовий пиріг. Він ідеальний із зеленим і чорним чаєм. Сподобається діткам, які так не люблять гарбуз. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку і діліться враженнями в коментарях.
- Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
- Цукор, рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Борошно пшеничне - 1, 5 склянки
- Гарбузове пюре - 425 грам
- Згущене молоко - 400 грам
- Яйця - 2 штуки
- Мелена кориця - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 1/8 чайних ложки
- Збиті вершки - За смаком (для прикраси )
1
Для початку необхідно змішати рослинне масло, вершкове масло, цукор і сіль до однорідності. Борошно необхідно просіяти і додати до тесту. Ретельно все перемішуємо, щоб тісто було без грудочок.
2
Формуємо з тіста кулю, потім розгортаємо його в пласт і викладаємо у форму для випічки так, щоб тісто звисало по бортах. Відрізаємо зайве і відправляємо в морозилку на 30 хвилин.
3
Духовку розігріваємо до 180 градусів.
Змішуємо пюре з гарбуза, згущене молоко, яйця і спеції до однорідності. Дістаємо тісто з морозилки і виливаємо начинку зверху.
Змішуємо пюре з гарбуза, згущене молоко, яйця і спеції до однорідності. Дістаємо тісто з морозилки і виливаємо начинку зверху.
4
Відправляємо пиріг в духовку і випікаємо протягом 50 хвилин. По закінченню часу пирога потрібно буде дати охолонути. За бажанням подавати зі збитими вершками. Смачного!