Швидкий капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Цей чудовий пиріг можна приготувати менше, ніж за годину, при цьому вам не будуть потрібні якісь особливі кулінарні навички, а виходить він дуже апетитним і смачним. Можна брати на обід на роботу.
Використовуючи цей рецепт, ви швидко і дуже легко зможете приготувати ароматний ситний і, звичайно ж, смачний пиріг, при цьому для начинки можна вибрати практично будь-які продукти, все залежить від ваших смакових уподобань і фантазії!
- Капуста білокачанна - 1 штука (невеликого розміру)
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Борошно пшеничне - 3/4 склянки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сир, шинка і т.Д. - За смаком (для начинки, по бажанню)
Капусту нашаткуйте або нарубати невеликими шматочками, а потім викладіть її в сковороду, Чи не сіль і тушкувати до polugotovnosti. У капусту, по бажанню, можете додати терту моркву.
Поки готується капуста, як раз можна зробити тісто для пирога. Для цього вбийте в миску яйця, сипте в них сіль, перемішайте або злегка збийте до однорідності. Тепер влийте кефір і насипте соду, ще раз все добре перемішайте і поступово всипте всю муку. Тісто має вийти досить рідким, зразок сметани.
Якщо ви вирішили додати в пиріг якісь інгредієнти, то їх потрібно дрібно нарізати або потерти на тертці. Для приготування цього пирога я вибрала копчену курку (вона зробить смак і аромат страви більш цікавим), а також сир.
Візьміть форму відповідного розміру, злегка змастіть її рослинним маслом. Пиріг можна робити двома способами: або вилити половину тіста, потім викласти начинку і залити тістом, що залишилося, або просто перемішати все разом і залити в форму, за бажанням присипавши зверху тертим сиром, щоб в результаті верх був більш красивим і рум'яним. Сир можна додавати і в вигляді начинки: теж виходить дуже смачно.
Випікати пиріг потрібно в розігрітій до 180-200 градусів духовці, всього 30-40 хвилин (в залежності від отриманої товщини).