Рецепт Швидкий капустяний пиріг на кефірі фото

Швидкий капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Овочі , Молочні продукти , Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 дн. 2 г. 0 хв.

Цей чудовий пиріг можна приготувати менше, ніж за годину, при цьому вам не будуть потрібні якісь особливі кулінарні навички, а виходить він дуже апетитним і смачним. Можна брати на обід на роботу.

Опис приготування:

Використовуючи цей рецепт, ви швидко і дуже легко зможете приготувати ароматний ситний і, звичайно ж, смачний пиріг, при цьому для начинки можна вибрати практично будь-які продукти, все залежить від ваших смакових уподобань і фантазії!

  • Капуста білокачанна - 1 штука (невеликого розміру)
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 3/4 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сир, шинка і т.Д. - За смаком (для начинки, по бажанню)
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 1
Капусту нашаткуйте або нарубати невеликими шматочками, а потім викладіть її в сковороду, Чи не сіль і тушкувати до polugotovnosti. У капусту, по бажанню, можете додати терту моркву.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 2
Поки готується капуста, як раз можна зробити тісто для пирога. Для цього вбийте в миску яйця, сипте в них сіль, перемішайте або злегка збийте до однорідності. Тепер влийте кефір і насипте соду, ще раз все добре перемішайте і поступово всипте всю муку. Тісто має вийти досить рідким, зразок сметани.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 3
Якщо ви вирішили додати в пиріг якісь інгредієнти, то їх потрібно дрібно нарізати або потерти на тертці. Для приготування цього пирога я вибрала копчену курку (вона зробить смак і аромат страви більш цікавим), а також сир.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 4
Візьміть форму відповідного розміру, злегка змастіть її рослинним маслом. Пиріг можна робити двома способами: або вилити половину тіста, потім викласти начинку і залити тістом, що залишилося, або просто перемішати все разом і залити в форму, за бажанням присипавши зверху тертим сиром, щоб в результаті верх був більш красивим і рум'яним. Сир можна додавати і в вигляді начинки: теж виходить дуже смачно.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 5
Випікати пиріг потрібно в розігрітій до 180-200 градусів духовці, всього 30-40 хвилин (в залежності від отриманої товщини).

Схожі рецепти