Рецепт Швидкий капустяний пиріг на кефірі фото

Швидкий капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Цей чудовий пиріг можна приготувати менше, ніж за годину, при цьому вам не будуть потрібні якісь особливі кулінарні навички, а виходить він дуже апетитним і смачним. Можна брати на обід на роботу.

Використовуючи цей рецепт, ви швидко і дуже легко зможете приготувати ароматний ситний і, звичайно ж, смачний пиріг, при цьому для начинки можна вибрати практично будь-які продукти, все залежить від ваших смакових уподобань і фантазії!

  • Капуста білокачанна - 1 штука (невеликого розміру)
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно пшеничне - 3/4 склянки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сир, шинка і т.Д. - За смаком (для начинки, по бажанню)
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 1
Капусту нашаткуйте або нарубати невеликими шматочками, а потім викладіть її в сковороду, Чи не сіль і тушкувати до polugotovnosti. У капусту, по бажанню, можете додати терту моркву.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 2
Поки готується капуста, як раз можна зробити тісто для пирога. Для цього вбийте в миску яйця, сипте в них сіль, перемішайте або злегка збийте до однорідності. Тепер влийте кефір і насипте соду, ще раз все добре перемішайте і поступово всипте всю муку. Тісто має вийти досить рідким, зразок сметани.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 3
Якщо ви вирішили додати в пиріг якісь інгредієнти, то їх потрібно дрібно нарізати або потерти на тертці. Для приготування цього пирога я вибрала копчену курку (вона зробить смак і аромат страви більш цікавим), а також сир.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 4
Візьміть форму відповідного розміру, злегка змастіть її рослинним маслом. Пиріг можна робити двома способами: або вилити половину тіста, потім викласти начинку і залити тістом, що залишилося, або просто перемішати все разом і залити в форму, за бажанням присипавши зверху тертим сиром, щоб в результаті верх був більш красивим і рум'яним. Сир можна додавати і в вигляді начинки: теж виходить дуже смачно.
швидкий капустяний пиріг на кефірі - фото крок 5
Випікати пиріг потрібно в розігрітій до 180-200 градусів духовці, всього 30-40 хвилин (в залежності від отриманої товщини).

Схожі рецепти