Рецепт Капустяний пиріг на кефірі в духовці фото

Капустяний пиріг на кефірі в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Кефір
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Пиріг на кефірі виходить ніжним і соковитим, просто тане в роті. До того ж, він дуже ситний. Приготуйте - не пошкодуєте!

Опис приготування:

Кефір робить тісто пишним, повітряним і надає чудовий смак. Замісити тісто з інгредієнтів для тіста. Підготуйте начинку - обсмажте капусту з фаршем та цибулею. Застелите форму, вилийте половину тесту і викладіть начинку. Зверху залийте іншим тестом. Випікайте пиріг у духовці протягом 40 хвилин. Смачного!

  • Кефір - 200 грам
  • Крем - 200 грам
  • Капуста - 250 грам
  • М'ясний фарш - 300 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль, спеції - За смаком
капустяний пиріг на кефірі в духовці - фото крок 1
Збийте вінчиком яйця, сіль, соду. Додайте сметану і кефір, ретельно перемішайте. Додайте борошно в такій кількості, щоб тісто вийшло як на оладки.
капустяний пиріг на кефірі в духовці - фото крок 2
Обсмажте до прозорості цибулю, додайте пошінковать капусту і фарш. Добре перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте до знебарвлення фаршу.
капустяний пиріг на кефірі в духовці - фото крок 3
Застелите форму пергаментом, вилийте половину тесту і викладіть начинку. Зверху залийте іншим тестом.
капустяний пиріг на кефірі в духовці - фото крок 4
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте пиріг протягом 40 хвилин. Дайте готовому пирогу постоять 20 хвилин, накривши його рушником. Потім поріжте і подайте на стіл.

Схожі рецепти