Капустяний пиріг на кефірі в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Пиріг на кефірі виходить ніжним і соковитим, просто тане в роті. До того ж, він дуже ситний. Приготуйте - не пошкодуєте!
Кефір робить тісто пишним, повітряним і надає чудовий смак. Замісити тісто з інгредієнтів для тіста. Підготуйте начинку - обсмажте капусту з фаршем та цибулею. Застелите форму, вилийте половину тесту і викладіть начинку. Зверху залийте іншим тестом. Випікайте пиріг у духовці протягом 40 хвилин. Смачного!
- Кефір - 200 грам
- Крем - 200 грам
- Капуста - 250 грам
- М'ясний фарш - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, спеції - За смаком
Збийте вінчиком яйця, сіль, соду. Додайте сметану і кефір, ретельно перемішайте. Додайте борошно в такій кількості, щоб тісто вийшло як на оладки.
Обсмажте до прозорості цибулю, додайте пошінковать капусту і фарш. Добре перемішайте, приправити сіллю, поперчіть і обсмажте до знебарвлення фаршу.
Застелите форму пергаментом, вилийте половину тесту і викладіть начинку. Зверху залийте іншим тестом.
Розігрійте духовку до 200 градусів і випікайте пиріг протягом 40 хвилин. Дайте готовому пирогу постоять 20 хвилин, накривши його рушником. Потім поріжте і подайте на стіл.