Капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Смачний вологий пиріг на кефірі з капустяної начинкою. Пиріг відмінно пропікається, але капуста не дає бути йому сухим.
Процес приготування однаковий як для духовки, так і для мультиварки.
- Капуста, коб - 1/2 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Кефір - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 1 1/2 склянки (півтора)
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1 Чайна ложка
1. Приготуємо продукти для тіста. Начинку я приготувала заздалегідь. Щоб приготувати просту начинку для пирога з капусти, потрібно подрібнити овочі, припустити в сковороді або каструлі до м'якості. Остудити.
2. Готуємо тісто для пирога. Змішуємо яйця з кефіром і сіллю.
3. Всипаємо борошно і і додаємо гашене оцтом соду, перемішуємо, щоб не було грудочок.
4. Testo майже.
5. Далі можливі два варіант пирога. При першому потрібно вилити частину тесту в форму, потім начинку і все залити другою половиною тіста. Другий варіант, зробіть як я. Просто додаємо начинку прямо в тісто. Перемішуємо.
6. Готово.
7. Змащуємо форму будь-яким жиром. Виливаємо тісто. Випікаємо в мультиварці в режимі "випічка" 1 час. Або в духовці при 180-200 градусах 40 хвилин.
8. Капустяний пиріг на кефірі готовий. Приємного!