Рецепт Капустяний пиріг на кефірі фото

Капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Кефір
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Смачний вологий пиріг на кефірі з капустяної начинкою. Пиріг відмінно пропікається, але капуста не дає бути йому сухим.

Опис приготування:

Процес приготування однаковий як для духовки, так і для мультиварки.

  • Капуста, коб - 1/2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Кефір - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1 1/2 склянки (півтора)
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для тіста. Начинку я приготувала заздалегідь. Щоб приготувати просту начинку для пирога з капусти, потрібно подрібнити овочі, припустити в сковороді або каструлі до м'якості. Остудити.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 2
2. Готуємо тісто для пирога. Змішуємо яйця з кефіром і сіллю.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 3
3. Всипаємо борошно і і додаємо гашене оцтом соду, перемішуємо, щоб не було грудочок.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 4
4. Testo майже.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 5
5. Далі можливі два варіант пирога. При першому потрібно вилити частину тесту в форму, потім начинку і все залити другою половиною тіста. Другий варіант, зробіть як я. Просто додаємо начинку прямо в тісто. Перемішуємо.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 6
6. Готово.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 7
7. Змащуємо форму будь-яким жиром. Виливаємо тісто. Випікаємо в мультиварці в режимі"Випічка" 1 час. Або в духовці при 180-200 градусах 40 хвилин.
капустяний пиріг на кефірі - фото крок 8
8. Капустяний пиріг на кефірі готовий. Приємного!

Схожі рецепти