Заливний капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Іноді так поспішаєш щось приготувати, що хочеться не особливо напружуючись зробити щось смачне. Просто все перемішати, залити і прибрати в духовку, а потім вже насолоджуватися смаком.
Нескладний і смачний рецепт того, як приготувати заливний капустяний пиріг на кефірі, ви прочитаєте нижче. Він присвячується всім, хто поспішає або не любить возитися довго на кухні. Виходить дуже ніжне тісто, завдяки своєму головному інгредієнту в складі. Капуста теж буде м'якою і не стане "випадати" .
- Кефір - 200 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 2 штуки
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Білокачанна капуста - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кріп - За смаком
Капусту помийте і порубати. Засипте її сіллю, кропом і перцем і залиште на якийсь час маринуватися.
Яйця розмішайте з сіллю, кефіром, борошном і содою. Вилийте малу частину тесту на сковороду з маслом, а зверху насипте капусту.
Розігрійте духовку до 190 градусів. Залийте тестом капусту. Зверху потріть вершкове масло.
Поставте пиріг в духовку на 35 хвилин, а потім відразу пробуйте!