Рецепт Заливний капустяний пиріг на кефірі фото

Заливний капустяний пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Молочні продукти, Капуста, Кефір
Дієтичне харчування
На обід, На полуденок
Випічка, Пироги

Іноді так поспішаєш щось приготувати, що хочеться не особливо напружуючись зробити щось смачне. Просто все перемішати, залити і прибрати в духовку, а потім вже насолоджуватися смаком.

Нескладний і смачний рецепт того, як приготувати заливний капустяний пиріг на кефірі, ви прочитаєте нижче. Він присвячується всім, хто поспішає або не любить возитися довго на кухні. Виходить дуже ніжне тісто, завдяки своєму головному інгредієнту в складі. Капуста теж буде м'якою і не стане "випадати" .

  • Кефір - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Білокачанна капуста - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Кріп - За смаком
заливний капустяний пиріг на кефірі - фото крок 1
Капусту помийте і порубати. Засипте її сіллю, кропом і перцем і залиште на якийсь час маринуватися.
заливний капустяний пиріг на кефірі - фото крок 2
Яйця розмішайте з сіллю, кефіром, борошном і содою. Вилийте малу частину тесту на сковороду з маслом, а зверху насипте капусту.
заливний капустяний пиріг на кефірі - фото крок 3
Розігрійте духовку до 190 градусів. Залийте тестом капусту. Зверху потріть вершкове масло.
заливний капустяний пиріг на кефірі - фото крок 4
Поставте пиріг в духовку на 35 хвилин, а потім відразу пробуйте!

Схожі рецепти