Плов з дикого рису з розмарином і червоним виноградом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування легкого ароматного гарніру з рису з виноградом, розмарином і петрушкою.
У великій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем, і варити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і розмарин, готувати, помішуючи, 1 хвилину.
Додати бульйон і 1 склянка води, довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки рідина не вбереться і рис не стане м'яким, від 20 до 25 хвилин.
Додати виноград і петрушку, приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.
- Масла - 2 Ст. Ложки
- Маленька цибулина, дрібно нарізана - 1 штука
- Нарізаного свіжого розмарину або 1/2 чайної ложки сушеного розмарину - 1 Чайна ложка
- Курячого бульйону - 600 мілілітрів
- Рубаною свіжої петрушки - 1/2 склянки
У великій каструлі розтопити масло на середньому вогні. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем, і варити, помішуючи, до м'якості, від 3 до 5 хвилин. Додати рис і розмарин, готувати, помішуючи, 1 хвилину.
Додати бульйон і 1 склянка води, довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки рідина не вбереться і рис не стане м'яким, від 20 до 25 хвилин.
Додати виноград і петрушку, приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.
Додати бульйон і 1 склянка води, довести до кипіння на сильному вогні. Зменшити вогонь, накрити кришкою і варити, поки рідина не вбереться і рис не стане м'яким, від 20 до 25 хвилин.
Додати виноград і петрушку, приправити сіллю і перцем, перемішати і подавати.