Холодець з дикого кабана
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів дичини хочу запропонувати взяти на замітку відмінний варіант, як приготувати холодець з дикого кабана. Несподівано? Зате як смачно, ситно і наваристий.
Якщо говорити про сам процес, то рецепт приготування холодцю з дикого кабана дуже схожий на будь-який інший. А смак, навіть не сумнівайтеся, перевершить всі ваші очікування!
1. Для початку м'ясо потрібно як слід промити під проточною водою.
2. Викладіть його в каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь.
3. Після закипання можна додати сіль за смаком. В процесі обов'язково знімайте піну, щоб бульйон НЕ був мутним.
4. Під час варіння в каструлю можна додати цибулину, морква, лавровий лист і найрізноманітніші спеції, які вам до смаку.
5. Холодець з дикого кабана в домашніх умовах повинен нудитися на самому мінімальному вогні не менше 7-9 годин.
6. Після акуратно дістаньте м'ясо і трохи остудіть. Відокремте від кісток і подрібніть при бажанні.
7. Викладіть м'ясо на дно підготовлених форм.
8. Бульйонний процідити кілька разів, отлейте трохи в склянку і розчиніть в ньому желатин.
9. Дайте йому набрякнути трохи, потім з'єднайте з бульйоном і перемішайте як слід.
10. Залийте бульйон в форми і відправте акуратно в холодильник до повного застигання.
11. При бажанні прикрасити можна листочком зелені або шматочком моркви, наприклад.
- М'ясо - 1 кілограм
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Желатин - 10 грам
1. Для початку м'ясо потрібно як слід промити під проточною водою.
2. Викладіть його в каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь.
3. Після закипання можна додати сіль за смаком. В процесі обов'язково знімайте піну, щоб бульйон НЕ був мутним.
4. Під час варіння в каструлю можна додати цибулину, морква, лавровий лист і найрізноманітніші спеції, які вам до смаку.
5. Холодець з дикого кабана в домашніх умовах повинен нудитися на самому мінімальному вогні не менше 7-9 годин.
6. Після акуратно дістаньте м'ясо і трохи остудіть. Відокремте від кісток і подрібніть при бажанні.
7. Викладіть м'ясо на дно підготовлених форм.
8. Бульйонний процідити кілька разів, отлейте трохи в склянку і розчиніть в ньому желатин.
9. Дайте йому набрякнути трохи, потім з'єднайте з бульйоном і перемішайте як слід.
10. Залийте бульйон в форми і відправте акуратно в холодильник до повного застигання.
11. При бажанні прикрасити можна листочком зелені або шматочком моркви, наприклад.