Рецепт Холодець з дикого кабана фото

Холодець з дикого кабана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Холодець
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Для любителів дичини хочу запропонувати взяти на замітку відмінний варіант, як приготувати холодець з дикого кабана. Несподівано? Зате як смачно, ситно і наваристий.

Опис приготування:

Якщо говорити про сам процес, то рецепт приготування холодцю з дикого кабана дуже схожий на будь-який інший. А смак, навіть не сумнівайтеся, перевершить всі ваші очікування!

1. Для початку м'ясо потрібно як слід промити під проточною водою.

2. Викладіть його в каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь.

3. Після закипання можна додати сіль за смаком. В процесі обов'язково знімайте піну, щоб бульйон НЕ був мутним.

4. Під час варіння в каструлю можна додати цибулину, морква, лавровий лист і найрізноманітніші спеції, які вам до смаку.

5. Холодець з дикого кабана в домашніх умовах повинен нудитися на самому мінімальному вогні не менше 7-9 годин.

6. Після акуратно дістаньте м'ясо і трохи остудіть. Відокремте від кісток і подрібніть при бажанні.

7. Викладіть м'ясо на дно підготовлених форм.

8. Бульйонний процідити кілька разів, отлейте трохи в склянку і розчиніть в ньому желатин.

9. Дайте йому набрякнути трохи, потім з'єднайте з бульйоном і перемішайте як слід.

10. Залийте бульйон в форми і відправте акуратно в холодильник до повного застигання.

11. При бажанні прикрасити можна листочком зелені або шматочком моркви, наприклад.

  • М'ясо - 1 кілограм
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Желатин - 10 грам
Якщо говорити про сам процес, то рецепт приготування холодцю з дикого кабана дуже схожий на будь-який інший. А смак, навіть не сумнівайтеся, перевершить всі ваші очікування!

1. Для початку м'ясо потрібно як слід промити під проточною водою.

2. Викладіть його в каструлю, залийте чистою водою і поставте на вогонь.

3. Після закипання можна додати сіль за смаком. В процесі обов'язково знімайте піну, щоб бульйон НЕ був мутним.

4. Під час варіння в каструлю можна додати цибулину, морква, лавровий лист і найрізноманітніші спеції, які вам до смаку.

5. Холодець з дикого кабана в домашніх умовах повинен нудитися на самому мінімальному вогні не менше 7-9 годин.

6. Після акуратно дістаньте м'ясо і трохи остудіть. Відокремте від кісток і подрібніть при бажанні.

7. Викладіть м'ясо на дно підготовлених форм.

8. Бульйонний процідити кілька разів, отлейте трохи в склянку і розчиніть в ньому желатин.

9. Дайте йому набрякнути трохи, потім з'єднайте з бульйоном і перемішайте як слід.

10. Залийте бульйон в форми і відправте акуратно в холодильник до повного застигання.

11. При бажанні прикрасити можна листочком зелені або шматочком моркви, наприклад.

Схожі рецепти