Рецепт Холодець з кабана фото

Холодець з кабана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Холодець

Як приготувати холодець з кабана? ! Дуже просто! погодьтеся, холодець з кабана не найпопулярніший блюдо, а даремно. Такого смачного холодцю я ніколи не їла. Спробуйте і ви!

Зазвичай холодець застигає і за день, їсти його можна відразу ж, але я люблю потримати його довго, тоді він смачніший, та й виглядає краще. Разом з м'ясом в форму можна додати шматочки часнику і петрушку. Це додасть пікантності вашій страві. Сподіваюся мій рецепт, як приготувати холодець з кабана, вам стане в нагоді.

  • М'ясо кабана - 1 кілограм (ніжки)
  • Цибулина - 2 штуки
  • Курячий стегенце - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції та зелень - За смаком
холодець з кабана - фото крок 1
Очистіть всі овочі від шкірки. Налийте в каструлю воду, додайте туди ж м'ясо кабана і курки, цибуля, морква, спеції і часник. Варіть на повільному вогні приблизно 4 годину.
холодець з кабана - фото крок 2
Остудіть бульйон. М'ясо зніміть з кістки. Поріжте його на дрібненькі шматочки. Додайте часник.
холодець з кабана - фото крок 3
На дно форми викладіть шматочки часнику. Покладіть м'ясо в форму, залийте його бульйоном. Поставте холодець в холодильник на день. Смачного!

Схожі рецепти