Холодець з кабана
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати холодець з кабана? ! Дуже просто! погодьтеся, холодець з кабана не найпопулярніший блюдо, а даремно. Такого смачного холодцю я ніколи не їла. Спробуйте і ви!
Зазвичай холодець застигає і за день, їсти його можна відразу ж, але я люблю потримати його довго, тоді він смачніший, та й виглядає краще. Разом з м'ясом в форму можна додати шматочки часнику і петрушку. Це додасть пікантності вашій страві. Сподіваюся мій рецепт, як приготувати холодець з кабана, вам стане в нагоді.
- М'ясо кабана - 1 кілограм (ніжки)
- Цибулина - 2 штуки
- Курячий стегенце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Спеції та зелень - За смаком
Очистіть всі овочі від шкірки. Налийте в каструлю воду, додайте туди ж м'ясо кабана і курки, цибуля, морква, спеції і часник. Варіть на повільному вогні приблизно 4 годину.
Остудіть бульйон. М'ясо зніміть з кістки. Поріжте його на дрібненькі шматочки. Додайте часник.
На дно форми викладіть шматочки часнику. Покладіть м'ясо в форму, залийте його бульйоном. Поставте холодець в холодильник на день. Смачного!