Печеня з кабана
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вашому чоловікові несказанно повезло на полюванні, а що робити з дичиною - ви поняття не маєте, - розповім, як приготувати печеню з кабана, смачне і просте блюдо, яке відмінно доповнить ваш обід!
Взагалі, такий рецепт приготування печені з кабана добре підійде для сімейного обіду, де люди звикли їсти ситно і смачно. Якщо ж ви таким блюдом будете пригощати більш "витончену" публіку, рекомендую попередньо м'ясо замаринувати. За структурою м'ясо кабана нагадує баранину, так що можете пошукати маринади для баранини, відмінно підійдуть! Для тих же, кого деяка жорсткість кабана не лякає, розповідаю, як приготувати печеню з кабана!
- Файл Кабан - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Селера - 3 штуки
- Петрушка сушена - 1 Ст. Ложка
- Часник сушений - 0.5 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
1. Цибуля і селеру моєму, чистим, дрібно нарізаємо. М'ясо промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками, обсушуємо рушником і солимо.
2. Добре прогріваємо суху сковороду і, обсмажити м'ясо з усіх боків, поки не зарум'яниться, на сильному вогні. Потім вогонь зменшуємо, вливаємо трохи масла, викладаємо овочі. Тушкуємо під кришкою 20 хвилин.
3. Тепер вливаємо вино, додамо петрушку і часник, сіль за смаком. Перемішуємо і тушкуємо ще 20 хвилин на маленькому вогні.
4. Готово! Смачного!