Рецепт Гуляш з кабана фото

Гуляш з кабана
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Ароматне і смачне м'ясо дикого кабана приготувати зовсім нескладно. Правда, готується воно трохи довше, ніж звичайна свинина або яловичина.

Опис приготування:

М'ясо дичини відрізняється від м'яса домашніх тварин і смаком і ароматом і готувати його необхідно трохи довше. Але це не зупиняє любителів дичини, адже страви з такого м'яса виходять дуже смачними. Перед вами рецепт приготування гуляшу з кабана. Він зовсім нескладний і практично нічим, крім тривалості готування не відрізняється від рецептів приготування гуляшу зі свинини або яловичини. Якщо у вас м'ясо дорослого кабана, я раджу трохи промаринувати м'ясо у воді з невеликим додаванням оцту - на літр води приблизно 1, 5 столових ложки оцту. Оцет розм'якшити м'ясо і видалить запах дичини. Ну а всі інші поради з приготування гуляшу з кабана написані в рецепті. Удачі вам!

  • М'ясо кабана - 600 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
  • Паприка сушена - 1.5-2 Ст. Ложки
  • Перець гострий - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Пряні трави - 2 щіпки (найкраще підходять прованські трави)
  • Перець чорний мелений - 2 щіпки
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
гуляш з кабана - фото крок 1
Нарізаємо м'якоть кабана невеликими шматочками.
гуляш з кабана - фото крок 2
Посипаємо м'ясо спеціями - чорним і гострим перцем, паприка, додамо пару пучок солі. Перемішаємо м'ясо і залишимо хвилин на 20.
гуляш з кабана - фото крок 3
Потім додамо до м'яса ароматних трав і знову добре перемішати.
гуляш з кабана - фото крок 4
Поки м'ясо насичується ароматом і смаком спецій, можна зайнятися овочами. Чистимо моркву і нарізаємо кільцями або підлозі кільцями. У товстостінній каструлі, в якій будемо готувати гуляш, розтоплюємо вершкове масло і злегка обсмажуємо підготовлену моркву.
гуляш з кабана - фото крок 5
Чистимо цибулю і нарізаємо напів-кільцями. Додаємо його до моркви і, помішуючи, обсмажуємо до прозорості лука.
гуляш з кабана - фото крок 6
Додаємо в каструлю рослинне масло і викладаємо м'ясо.
гуляш з кабана - фото крок 7
Рослинна олія нагрілося, овочі під м'ясом почали обсмажувати - перемішуємо м'ясо з овочами і даємо йому трохи обсмажити.
гуляш з кабана - фото крок 8
М'ясо злегка обсмажити, доливаємо в каструлю приблизно стакан води і додаємо нарізану смужками або кубиками болгарський перець і подрібнений часник, додаємо сіль. Зменшуємо вогонь під каструлею, накриваємо її кришкою і тушкуємо приблизно 1 час. Стежимо за рівнем води, якщо буде необхідність - можна долити.

Схожі рецепти