Гуляш з кабана
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне і смачне м'ясо дикого кабана приготувати зовсім нескладно. Правда, готується воно трохи довше, ніж звичайна свинина або яловичина.
М'ясо дичини відрізняється від м'яса домашніх тварин і смаком і ароматом і готувати його необхідно трохи довше. Але це не зупиняє любителів дичини, адже страви з такого м'яса виходять дуже смачними. Перед вами рецепт приготування гуляшу з кабана. Він зовсім нескладний і практично нічим, крім тривалості готування не відрізняється від рецептів приготування гуляшу зі свинини або яловичини. Якщо у вас м'ясо дорослого кабана, я раджу трохи промаринувати м'ясо у воді з невеликим додаванням оцту - на літр води приблизно 1, 5 столових ложки оцту. Оцет розм'якшити м'ясо і видалить запах дичини. Ну а всі інші поради з приготування гуляшу з кабана написані в рецепті. Удачі вам!
- М'ясо кабана - 600 грам
- Морква - 1-2 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Перець болгарський - 1 штука
- Сіль - 1 Чайна ложка (за смаком)
- Паприка сушена - 1.5-2 Ст. Ложки
- Перець гострий - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Пряні трави - 2 щіпки (найкраще підходять прованські трави)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Вершкове масло - 30 грам
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки