Котлети з кабана
(покроковий рецепт з фото)
Якщо Вам вдасться де-небудь роздобути м'ясо кабана, обов'язково приготуйте з нього котлети. Котлети з кабана - це справжнє смакота, без перебільшення, ласощі. Рекомендую!
Пропоную вашій увазі рецепт приготування котлет з кабана. Оскільки блюдо досить незвичайне і дуже смачне, його цілком можна подати і до святкового столу - гості напевно оцінять.
- М'ясо кабана - 700-900 грам
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Білий хліб - 2 скибочки
- Борошно - 100 грам
- Крем - 2 чайних ложки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Борошно або сухарі - За смаком (для панірування)
1. З білого хліба видаляємо корочку і кладемо його в молоко. Розминаємо виделкою і залишаємо на 10 хвилин, щоб хліб розмокнув.
2. Дрібно нарізаємо цибулю.
3. М'ясо кабана ретельно промиваємо, потім нарізаємо невеликими шматочками і пропускаємо через м'ясорубку. Потім змішуємо з розмоченим хлібом і цибулею і знову пропускаємо через м'ясорубку.
4. В отриманий фарш додаємо борошно і сметану. Забиваємо 2 яйця, солимо і перчимо до смаку. Можна також додати будь-які спеції на власний розсуд. Гарненько перемішуємо всі інгредієнти до отримання однорідної маси.
5. З отриманої маси формуємо котлети будь форму і паніруємо їх в борошні або сухарях.
6. Розігріваємо на сковороді рослинне масло. У розпечене масло викладаємо котлетки і обсмажуємо на повільному вогні з обох сторін, перевертаючи кожні 10 хвилин. На весь процес у нас піде приблизно півгодини.
7. Котлети з кабана готові! Викладаємо на тарілки і подаємо до столу. Смачного!