Рецепт Салат з дикого рису фото

Салат з дикого рису
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Салат з дикого рису - справжня"родзинка" святкового столу. Готується з рису, сухофруктів і горіхів. Поєднання дуже гарне, так що краще готувати відразу побільше, інакше салат швидко скінчиться

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування салату з дикого рису. Зваріть рис, а потім з'єднайте його з обсмаженої курагою і цибулею, додайте родзинки і кедрові горішки. Готовий салат подається теплим, заправлений оливковою олією. Хай щастить!

  • Рис Дикий - 1 Склянка (зварений)
  • Ізюм - 200 грам
  • Чорнослив - 100 грам
  • Горіхи кедрові - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Чай чорний - 1 Склянка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 За смаком
салат з дикого рису - фото крок 1
У чаї з бергамотом замочимо родзинки. Тим часом, нарізаємо смужками курагу. Цибуля - кільцями.
салат з дикого рису - фото крок 2
На оливковій олії обсмажуємо курагу і цибулю, приблизно 2-3 хвилини.
салат з дикого рису - фото крок 3
Окремо обсмажуємо кедрові горішки.
салат з дикого рису - фото крок 4
До цибулі та куразі додайте горішки і зварений рис, а також віджатий від рідини родзинки. Перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.
салат з дикого рису - фото крок 5
Заправляємо салат оливковою олією, солимо за смаком і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти