Салат з дикого рису
(покроковий рецепт з фото)
Салат з дикого рису - справжня "родзинка" святкового столу. Готується з рису, сухофруктів і горіхів. Поєднання дуже гарне, так що краще готувати відразу побільше, інакше салат швидко скінчиться
Перед вами - класичний рецепт приготування салату з дикого рису. Зваріть рис, а потім з'єднайте його з обсмаженої курагою і цибулею, додайте родзинки і кедрові горішки. Готовий салат подається теплим, заправлений оливковою олією. Хай щастить!
- Рис Дикий - 1 Склянка (зварений)
- Ізюм - 200 грам
- Чорнослив - 100 грам
- Горіхи кедрові - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Чай чорний - 1 Склянка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 За смаком
У чаї з бергамотом замочимо родзинки. Тим часом, нарізаємо смужками курагу. Цибуля - кільцями.
На оливковій олії обсмажуємо курагу і цибулю, приблизно 2-3 хвилини.
Окремо обсмажуємо кедрові горішки.
До цибулі та куразі додайте горішки і зварений рис, а також віджатий від рідини родзинки. Перемішуємо і смажимо 2-3 хвилини.
Заправляємо салат оливковою олією, солимо за смаком і подаємо до столу. Смачного!