Рецепт Лагман з яловичини фото

Лагман з яловичини
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Лагман
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 25 хв.

Ситний, смачний і ароматний лагман з яловичини можна спробувати не тільки в ресторані, але і приготувати його будинку. Звичний набір продуктів, трохи вільного часу і лагман на вашому столі.

Опис приготування:

Узбецька кухня дуже цікава і одне з традиційних її страв - лагман з яловичини. Його неймовірний аромат заповнює весь простір кухні з перших хвилин приготування, а смак не залишає байдужих.

  • Яловичина - 400 грам
  • Рослинна олія - 50-100 грам
  • Цибулина - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Чилі перець - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Бульйон - 2 L
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Винний оцет - 1-1.5 чайних ложки
  • Свіжа зелень - 50 грам(Braai, петрушка і т.Д.)
лагман з яловичини - фото крок 1
1. Рецепт приготування лагмана з яловичини слід почати з підготовки м'яса. Його добре вимити, просушити і нарізати порційними шматочками. У сотейник з товстим дном налити рослинне масло і добре його розігріти. Відправити туди м'ясо, обсмажити до золотистої скоринки. Потім акуратно дістати м'ясо і відкласти в сторону.
лагман з яловичини - фото крок 2
2. Цибулини, морква і баклажан очистити і нарізати. Надіслати в гаряче масло, в якому обсмажувалося м'ясо. Періодично помішуючи, смажити близько 5-7 хвилин на середньому вогні.
лагман з яловичини - фото крок 3
3. Поки овочі смажаться, можна вимити, просушити і нарізати помідори.
лагман з яловичини - фото крок 4
4. У сотейник відправити помідори і дрібно нарізаний перець чилі. Гасити близько 10 хвилин.
Тим часом очистити і нарізати картоплю. Відправити його до овочів, посолити і поперчити за смаком.
лагман з яловичини - фото крок 5
5. Через 3-5 хвилин можна відправляти в сотейник обсмажене м'ясо. Додати коріандр, паприку і лавровий лист.
лагман з яловичини - фото крок 6
6. Саме час залити в сотейник бульйон, накрити його кришкою і залишити гаситися 30-40 хвилин, поки м'ясо не стане м'яким.
лагман з яловичини - фото крок 7
7. Акуратно видалити лавровий лист і додати дрібно нарізаний часник.
лагман з яловичини - фото крок 8
8. Лагман з яловичини в домашніх умовах практично готовий. Залишилося тільки вимити, просушити і нарізати зелень. Додати в сотейник зелень і винний оцет. Тепер можна зняти з вогню лагман і накрити кришкою. Нехай він настоюється близько 10-15 хвилин, а потім можна подавати до столу.

Схожі рецепти