Лагман з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва представляємо собою щось середнє між густим супом і м'ясом, тушкованим разом з овочами в наваристому бульйоні. Загалом, лагман - дуже смачний і його можна приготувати навіть в мультиварці.
Лагман я спробувала вперше у своєї подруги, вона родом з Казахстану, і смак у нього виявився настільки приголомшливий, що я відразу ж довідалася у подружки рецептик. Тепер я досить часто готую таке блюдо, правда не на плиті, а роблю лагман з курки в мультиварці в домашніх умовах, так і швидше, і простіше. Насправді лагман дійсно приголомшливий, воно сподобається всім, хто так само, як і я, любить наваристі і дуже густі супи, такі, щоб ложка стояла. До речі, овочі в цьому простому рецепті лагмана з курки в мультиварці ви можете використовувати абсолютно будь-які, смачно виходить, наприклад, якщо додати свіжі томати, баклажани або консервовану квасолю.
1) Насамперед потрібно почистити всі овочі і промити їх, потім нарізаємо дрібно цибулю і часник, морква трьом на крупній тертці, перець ріжемо тонкими брусками, картопля кубиками, редьку соломкою. М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.
2) Наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла і включаємо режим "жарка" . Викладаємо в чашу цибулю, часник і морква, смажимо овочі хвилин 5 до золотистого кольору, потім додаємо нарізане м'ясо і продовжуємо смажити, файл пока не засвічується. Після цього додаємо картоплю, редьку, болгарський перець і томатну пасту, смажимо все ще пару хвилин. Далі заливаємо все водою (вона повинна майже повністю накривати овочі), заправляємо спеціями і солимо, вибираємо режим "гасіння" і встановлюємо час 1 час.
3) Поки овочі з м'ясом гасяться, ми відварюємо в злегка підсоленій воді локшину до повної готовності.
4) Коли все буде готово, викладаємо локшину на порційну тарілочку, на неї кладемо шматочки м'яса і поливаємо їх густим соусом з овочами, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!
- Куряче філе - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Редька - 0, 5 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Локшина - За смаком
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень свіжа - За смаком (для прикраси)
1) Насамперед потрібно почистити всі овочі і промити їх, потім нарізаємо дрібно цибулю і часник, морква трьом на крупній тертці, перець ріжемо тонкими брусками, картопля кубиками, редьку соломкою. М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.
2) Наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла і включаємо режим "жарка" . Викладаємо в чашу цибулю, часник і морква, смажимо овочі хвилин 5 до золотистого кольору, потім додаємо нарізане м'ясо і продовжуємо смажити, файл пока не засвічується. Після цього додаємо картоплю, редьку, болгарський перець і томатну пасту, смажимо все ще пару хвилин. Далі заливаємо все водою (вона повинна майже повністю накривати овочі), заправляємо спеціями і солимо, вибираємо режим "гасіння" і встановлюємо час 1 час.
3) Поки овочі з м'ясом гасяться, ми відварюємо в злегка підсоленій воді локшину до повної готовності.
4) Коли все буде готово, викладаємо локшину на порційну тарілочку, на неї кладемо шматочки м'яса і поливаємо їх густим соусом з овочами, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу.
Приємного всім апетиту!