Рецепт Лагман з курки в мультиварці фото

Лагман з курки в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Індійська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи , Лагман
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ця страва представляємо собою щось середнє між густим супом і м'ясом, тушкованим разом з овочами в наваристому бульйоні. Загалом, лагман - дуже смачний і його можна приготувати навіть в мультиварці.

Опис приготування:

Лагман я спробувала вперше у своєї подруги, вона родом з Казахстану, і смак у нього виявився настільки приголомшливий, що я відразу ж довідалася у подружки рецептик. Тепер я досить часто готую таке блюдо, правда не на плиті, а роблю лагман з курки в мультиварці в домашніх умовах, так і швидше, і простіше. Насправді лагман дійсно приголомшливий, воно сподобається всім, хто так само, як і я, любить наваристі і дуже густі супи, такі, щоб ложка стояла. До речі, овочі в цьому простому рецепті лагмана з курки в мультиварці ви можете використовувати абсолютно будь-які, смачно виходить, наприклад, якщо додати свіжі томати, баклажани або консервовану квасолю.

1) Насамперед потрібно почистити всі овочі і промити їх, потім нарізаємо дрібно цибулю і часник, морква трьом на крупній тертці, перець ріжемо тонкими брусками, картопля кубиками, редьку соломкою. М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.

2) Наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла і включаємо режим"Жарка" . Викладаємо в чашу цибулю, часник і морква, смажимо овочі хвилин 5 до золотистого кольору, потім додаємо нарізане м'ясо і продовжуємо смажити, файл пока не засвічується. Після цього додаємо картоплю, редьку, болгарський перець і томатну пасту, смажимо все ще пару хвилин. Далі заливаємо все водою (вона повинна майже повністю накривати овочі), заправляємо спеціями і солимо, вибираємо режим"Гасіння" і встановлюємо час 1 час.

3) Поки овочі з м'ясом гасяться, ми відварюємо в злегка підсоленій воді локшину до повної готовності.

4) Коли все буде готово, викладаємо локшину на порційну тарілочку, на неї кладемо шматочки м'яса і поливаємо їх густим соусом з овочами, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!


  • Куряче філе - 500 грам
  • Картопля - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Редька - 0, 5 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Локшина - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Зелень свіжа - За смаком (для прикраси)
Лагман я спробувала вперше у своєї подруги, вона родом з Казахстану, і смак у нього виявився настільки приголомшливий, що я відразу ж довідалася у подружки рецептик. Тепер я досить часто готую таке блюдо, правда не на плиті, а роблю лагман з курки в мультиварці в домашніх умовах, так і швидше, і простіше. Насправді лагман дійсно приголомшливий, воно сподобається всім, хто так само, як і я, любить наваристі і дуже густі супи, такі, щоб ложка стояла. До речі, овочі в цьому простому рецепті лагмана з курки в мультиварці ви можете використовувати абсолютно будь-які, смачно виходить, наприклад, якщо додати свіжі томати, баклажани або консервовану квасолю.

1) Насамперед потрібно почистити всі овочі і промити їх, потім нарізаємо дрібно цибулю і часник, морква трьом на крупній тертці, перець ріжемо тонкими брусками, картопля кубиками, редьку соломкою. М'ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі шматочки.

2) Наливаємо в чашу мультиварки трохи рослинного масла і включаємо режим"Жарка" . Викладаємо в чашу цибулю, часник і морква, смажимо овочі хвилин 5 до золотистого кольору, потім додаємо нарізане м'ясо і продовжуємо смажити, файл пока не засвічується. Після цього додаємо картоплю, редьку, болгарський перець і томатну пасту, смажимо все ще пару хвилин. Далі заливаємо все водою (вона повинна майже повністю накривати овочі), заправляємо спеціями і солимо, вибираємо режим"Гасіння" і встановлюємо час 1 час.

3) Поки овочі з м'ясом гасяться, ми відварюємо в злегка підсоленій воді локшину до повної готовності.

4) Коли все буде готово, викладаємо локшину на порційну тарілочку, на неї кладемо шматочки м'яса і поливаємо їх густим соусом з овочами, прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти