Рецепт Лагман з курки фото

Лагман з курки
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Супи , Лагман
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Любіть лагман? Тоді пропоную трохи поекспериментувати на кухні і приготувати лагман з курки. Ніжне, але при цьому ситне і насичене смаком страва обов'язково припаде до смаку.

Опис приготування:

Лагман з курки - прекрасна альтернатива традиційному, вельми жирного блюда. Ніжне м'ясо курки буквально тане в роті. Якщо не перенасичувати такий лагман спеціями, то його із задоволенням їдять не тільки дорослі, але і діти.

  • Курка - 500-700 грам
  • Баклажан - 1 штука
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Помідор - 2-3 штук
  • Часник - 3-5 зубчиків
  • Свіжа зелень - 50 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Локшина - 250 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Паприка - 1 щіпка
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Koriandr - 1 щіпка
лагман з курки - фото крок 1
1. Рецепт приготування лагмана з курки дуже схожий на традиційний. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками куряче філе. Якщо використовується ціла курка, то з відокремлених від м'яса кісток зварити бульйон. У сотейник з товстим дном налити масло і добре розігріти. Відправити туди курку.
лагман з курки - фото крок 2
2. Курку обсмажити до золотистого кольору, періодично помішуючи.
лагман з курки - фото крок 3
3. На іншу сковороду налити трохи олії і добре розігріти. Тим часом очистити і нарізати цибулю і моркву. Надіслати на сковороду і трохи обсмажити.
лагман з курки - фото крок 4
4. Поки обсмажуються овочі, вимити і нарізати перець і баклажан. Надіслати в сковороду і теж трохи обсмажити.
лагман з курки - фото крок 5
5. Помідори вимити, просушити і нарізати. Надіслати в сковороду до овочів і обсмажити ще 3-5 хвилин.
лагман з курки - фото крок 6
6. Часник очистити і нарізати середніми шматочками.
лагман з курки - фото крок 7
7. Саме час з'єднати овочі з м'ясом в сотейнику. Додати туди часник і залити гарячим бульйоном. Якщо бульйону під рукою не виявилося, можна використовувати просто гарячу воду. Всипати все спеції, ретельно перемішати і накрити кришкою.
лагман з курки - фото крок 8
8. Поки лагман з курки в домашніх умовах ще не зовсім готовий. Окремо необхідно зварити локшину (якщо спеціальної немає, то підійде звичайна локшина або навіть спагетті). Перед подачею на дно тарілки викласти локшину, а зверху - соус.

Схожі рецепти