Рецепт Лагман з капустою фото

Лагман з капустою
(покроковий рецепт з фото)

Узбецька кухня
М'ясо, Овочі
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На природу
Супи, Лагман

Лагман з капустою - густий узбецький суп з м'ясом і овочами, приправлений локшиною домашнього приготування. Лагман дуже добре робити для великої компанії, тому що класично використовується казан.


Лагман з капустою можна подати на різних тарілках. Блюдо з лагманом і чаша з м'ясом. Коли м'ясо буде майже готове розділіть його на порційні шматки, якщо ви це не зробили відразу. Лагман (локшину) можна купити готовий в магазині, а можна зробити своїми руками. Замісити круте тісто з 1 кг борошна, 1, 5 л води, чайної ложки сіль і 2-х яєць. Тісто треба розкачати в тонкий пласт, скласти в кілька шарів і порізати тонкою соломкою. Успіхів і приємного апетиту!


  • Баранина - 1-1, 5 кілограма
  • Цибуля - 300-400 грам
  • Морква - 3-4 штук
  • Капуста - 500 грам
  • Редька - 300 грам
  • Часник - 1 штука
  • Помідор - 5 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Перець болгарський - 3 штуки
  • Зелень - 1 штука (пучок)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Лагман - 400-600 грам
  • Спеції - За смаком(koriandr, зіра, бадьян)
лагман з капустою - фото крок 1
Баранину помити і обсушити, розрізати на шматки.
лагман з капустою - фото крок 2
Розігріти масло в казані і обсмажити м'ясо до золотистого кольору. Потім його викласти на тарілку.
лагман з капустою - фото крок 3
Цибулю порізати півкільцями, моркву соломкою. Обсмажити їх в казані на олії.
лагман з капустою - фото крок 4
Капусту порізати.
лагман з капустою - фото крок 5
Редьку порізати соломкою.
лагман з капустою - фото крок 6
Через 7-8 хвилин поверніть м'ясо в казан, додати сіль і перець.
лагман з капустою - фото крок 7
Додайте нарізані помідори, прокип'ятити 5-7 хвилин. Додати перець.
лагман з капустою - фото крок 8
Відваріть лагман.
лагман з капустою - фото крок 9
Додайте пару стаканів води, в якій варилася лагман.
лагман з капустою - фото крок 10
Додайте капусту і редьку, рідина повинна покривати овочі не більше, ніж на 1 см.
лагман з капустою - фото крок 11
Закрийте казан кришкою і дайте покипіти на повільному вогні 45 хвилин.
лагман з капустою - фото крок 12
Додайте зелень і часник.
лагман з капустою - фото крок 13
Додайте спеції.
лагман з капустою - фото крок 14
Перемішати, закрити кришкою і дати поваритися ще 5 хвилин.
лагман з капустою - фото крок 15
Зняти з вогню, дати лагману постояти 10-15 хвилин.

Схожі рецепти