Лагман з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Екзотичний, але все ж дуже простий рецепт лагмана з квашеною капустою - для вас! Не будемо додавати ні картоплю, ні помідори, ні томатну пасту, так що дуже ніжний і дієтичний лагман вийде!
Що стосується цього рецепта приготування лагмана з квашеною капустою, варто відзначити кілька моментів. По перше, блюдо виглядає дуже оригінально, і кращого способу здивувати гостей вишуканим вечерею я не знаю. А по-друге, при всій своїй величній вигляді, готується такий лагман з квашеною капустою в домашніх умовах до непристойності просто. Особливо, якщо замінити часникові стрілки зеленою цибулею (або цибульними стрілками, або селерою), а джусай - звичайної стручкової квасолею. Так що бажаю вам удачі і дуже сподіваюся, вам таке блюдо припаде до душі!
- Яловичина - 500 грам
- Часникові дудки - 200 грам (можна замінити молодим цибулею)
- Джандо - 200 грам (можна замінити стручкової квасолею)
- Капуста квашена - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Локшина - 300 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
1. М'ясо порізати кубиками. Викласти в казанок, нехай трохи обжарится, додати потім 0, 3 склянки води. До випарювання води тримаємо на середньому вогні.
2. Часникові дудки моєму, обсушити, наріжемо шматочками в 5-7 см довжиною.
3. З джусай робимо те ж саме.
4. Цибуля подрібнюємо і відправимо смажитися до м'яса, коли вся зайва вода з казанка випарується. Коли цибуля стане прозорою - додамо дудки і джусай. Солимо, перчим, додамо спеції.
5. Капусту додамо в самому кінці. Перемішаємо і вимикаємо. Паралельно відваримо локшину. Викладаємо її по тарілках, а наверх викладаємо наш зелений лагман. Смачного!