Борщ з квашеною капустою на рослинній олії
(покроковий рецепт з фото)
Борщ, як відомо, - це традиційна слов'янська їжа, історія якої сягає на багато століть назад. Такий борщ з квашеною капустою не тільки представляє собою ситний, але і дуже корисний обід.
Варіантів приготування борщів існує велика кількість. Борщ з квашеною капустою на рослинній олії - дуже смачна страва. Готується такий борщ на яловичині. Піджарка робиться на рослинній олії, але ще дуже смачно зажарювати борщ салом. Зелень додавайте до смаку, ще дуже добре, коли є свіжі томати або морс.
- Яловичина - 350 грам (для бульйону)
- Квашена капуста - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Морква - 1 штук
- Томатна паста - 20 грам
- Картопля - 3 штуки
- Болгарський перець - 1 штук
- Зелень - За смаком
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ідеальним рішенням для бульйону стане челочная частина яловичини. Вона в міру пісна і в міру жирна. Ретельно її промийте, залийте холодною водою і доведіть до кипіння.
2. Не забувайте знімати піну, після закипання посоліть і приправте за смаком. Киньте очищену головку цибулі, накрийте кришкою. Томіть м'ясо 1, 5 години на слабкому вогні.
3. Тим часом можна підготувати овочі: очистіть картопля, цибулю і моркву. У мене була половинка болгарського перцю (в сезон краще використовувати свіжий перець).
4. Наріжте цибулю і моркву, надішліть на розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажте до золотистого кольору.
5. Додаємо томатну пасту, roza_ker 1 хвилину, додаємо трохи бульйону і тушкуємо 10 хвилин на слабкому вогні.
6. Борщ з квашеною капустою - відмінна альтернатива аналогічним рецептами. У кислій капусті вітаміну С більше, ніж в лимоні. Тому такий борщ виходить смачним і дуже корисним. Капусту будемо додавати відразу, після того, як закипить картопля.
7. Картопля шаткується кубиками. Надсилайте його відразу після того, коли звариться м'ясо. Після закипання картоплі додайте нашу піджарку і квашену капусту. Доведіть до кипіння і варіть, поки не звариться картопля. В самому кінці додайте спеції і зелень.
8. Дуже ситне перша страва, що не тільки смачна, але і неймовірно корисне (особливо в холодну пору). Смачного!