Рецепт Борщ з квашеною капустою на рослинній олії фото

Борщ з квашеною капустою на рослинній олії
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Капуста, Яловичина
Пісні страви
На обід
Борщ, Супи

Борщ, як відомо, - це традиційна слов'янська їжа, історія якої сягає на багато століть назад. Такий борщ з квашеною капустою не тільки представляє собою ситний, але і дуже корисний обід.

Варіантів приготування борщів існує велика кількість. Борщ з квашеною капустою на рослинній олії - дуже смачна страва. Готується такий борщ на яловичині. Піджарка робиться на рослинній олії, але ще дуже смачно зажарювати борщ салом. Зелень додавайте до смаку, ще дуже добре, коли є свіжі томати або морс.

  • Яловичина - 350 грам (для бульйону)
  • Квашена капуста - 300 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 1 штук
  • Томатна паста - 20 грам
  • Картопля - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1 штук
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 1
1. Ідеальним рішенням для бульйону стане челочная частина яловичини. Вона в міру пісна і в міру жирна. Ретельно її промийте, залийте холодною водою і доведіть до кипіння.
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 2
2. Не забувайте знімати піну, після закипання посоліть і приправте за смаком. Киньте очищену головку цибулі, накрийте кришкою. Томіть м'ясо 1, 5 години на слабкому вогні.
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 3
3. Тим часом можна підготувати овочі: очистіть картопля, цибулю і моркву. У мене була половинка болгарського перцю (в сезон краще використовувати свіжий перець).
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 4
4. Наріжте цибулю і моркву, надішліть на розігріту сковороду з рослинним маслом. Смажте до золотистого кольору.
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 5
5. Додаємо томатну пасту, roza_ker 1 хвилину, додаємо трохи бульйону і тушкуємо 10 хвилин на слабкому вогні.
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 6
6. Борщ з квашеною капустою - відмінна альтернатива аналогічним рецептами. У кислій капусті вітаміну С більше, ніж в лимоні. Тому такий борщ виходить смачним і дуже корисним. Капусту будемо додавати відразу, після того, як закипить картопля.
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 7
7. Картопля шаткується кубиками. Надсилайте його відразу після того, коли звариться м'ясо. Після закипання картоплі додайте нашу піджарку і квашену капусту. Доведіть до кипіння і варіть, поки не звариться картопля. В самому кінці додайте спеції і зелень.
борщ з квашеною капустою на рослинній олії - фото крок 8
8. Дуже ситне перша страва, що не тільки смачна, але і неймовірно корисне (особливо в холодну пору). Смачного!

Схожі рецепти