Рецепт Лагман класичний фото

Лагман класичний
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо, Яловичина, Локшина
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Супи, Лагман

Я була здивована, коли дізналася, що узбецький лагман - це зовсім не суп, а скоріше локшина з підливою. Іноді бульйону може бути більше, іноді менше, але є базовий рецепт, який повинен знати кожен.

У своїй покрокової інструкції я описала, як приготувати лагман класичний з яловичиною. У цьому варіанті представлено другу страву, яке ідеально підійде для обіду на всю сім'ю. Найкраще робити локшину самому, але якщо у вас немає часу, то візьміть магазинну, все одно буде смачно!

  • Яловичина - 300 грам (м'якоть)
  • Локшина для лагмана - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Редька зелена - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Стручки часнику - 5-6 штук
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
лагман класичний - фото крок 1
Промите м'ясо наріжте кубиками середнього розміру.
лагман класичний - фото крок 2
Почищену моркву і перець наріжте соломкою.
лагман класичний - фото крок 3
Лук з редькою почистіть і дрібно наріжте.
лагман класичний - фото крок 4
В казані розігрійте масло. Додайте в нього м'ясо. Обсмажте його до золотистого кольору, іноді перевертаючи.
лагман класичний - фото крок 5
Додайте в казан лук, а через 2 хвилини - морква.
лагман класичний - фото крок 6
Через 3 хвилини додайте до інгредієнтів перець і редьку.
лагман класичний - фото крок 7
Вся сіль, додайте перець і спеції за смаком. Перемішайте. Закрийте блюдо кришкою і зменшіть вогонь.
лагман класичний - фото крок 8
Очищену картоплю і помідори наріжте кубиками.
лагман класичний - фото крок 9
Наріжте дрібно часник зубчиками, а стручки - кусочками в 2 см довжиною.
лагман класичний - фото крок 10
Додайте часник, помідори і картоплю в казан. Продукти перемішайте.
лагман класичний - фото крок 11
Влийте в казан води стільки, щоб вона покрила продукти. Гасіть блюдо протягом 15-20 хвилин під кришкою.
лагман класичний - фото крок 12
Час локшини. Обдайте її окропом - і вона готова!
лагман класичний - фото крок 13
Викладіть локшину по порціях, а зверху - овочі з м'ясом в підливі. Можете додати зелень. Смачного!

Схожі рецепти