Рецепт Лагман в воке фото

Лагман в воке
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Яловичина , Баранина , Локшина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Супи , Лагман
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

А чи не час приготувати на обід лагман? Смачний і наваристий східний суп - саме до обіду.

Опис приготування:

Смачний і наваристий лагман готують або в казані, або в воке. Ідеально варити лагман - вогні. Адже вок і призначений для готування страв на відкритому вогні. Тому тим, у кого газові плити, вок дуже навіть стане в нагоді. Рецепт приготування лагмана в воке простий, продукти для його приготування легкодоступні. Отже, розповідаю, як приготувати лагман в воке.

  • Яловичина або баранина - 500 грам
  • Локшина з локшиною - 120 грам
  • М'ясний бульйон - 1, 5 L
  • Перець болгарський - 2-3 штук (краще різного кольору)
  • Помідори - 4 штуки
  • Стебла селери - 2 штуки
  • Горошок зелений - 100 грам
  • Квасоля стручкова - 100 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Рослинна олія - 4-5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки (за смаком)
  • Сухі спеції - 1 Чайна ложка (чорний і червоний мелений перець, імбир, перець чилі, кинза.)
  • Томатна паста - 100 грам
лагман в воке - фото крок 1
М'ясо нарізаємо тонкими шматочками поперек волокон. Нагріваємо вок з рослинним маслом і обсмажуємо м'ясо на середньому вогні до золотистої скоринки.
лагман в воке - фото крок 2
Готуємо овочі. Цибулю ріжемо півкільцями, перець очищаємо і нарізаємо кубиками, селера - на пластинки. Часник подрібнюємо, стручки квасолі нарізаємо соломкою. Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками.
лагман в воке - фото крок 3
Локшину для лагмана можна зробити самому, а можна взяти готову. Відварюємо локшину, згідно з інструкцією на упаковці.
лагман в воке - фото крок 4
У обсмажене м'ясо додаємо цибулю і, весь час помішуючи, обсмажуємо його до легкого золотистого кольору. Потім додаємо томатну пасту, болгарський перець і помідори. Протушкувати хвилини 3-4. Додаємо квасолю, горошок і селеру. Потім заливаємо бульйон і варимо все це до готовності м'яса.
лагман в воке - фото крок 5
Додаємо сухі приправи, готуємо ще хвилину-півтори. Додаємо відварену локшину, солимо за смаком. Варимо 3-4 хвилини і прибираємо з вогню. Хвилин 5 даємо лагману настоятися і подаємо до столу.

Схожі рецепти