Млинці в воке
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі сухі млинці чудово підходять і до супів замість хліба, і для фарширування різними смачними начинками.
Млинці в воке дуже схожі на вірменський лаваш або на мексиканські коржі. Рецепт приготування млинців в воке простий. Смажаться млинці дуже швидко і без зайвого жиру. Обсмажені млинці краще розкладати між вологими рушниками - так вони будуть гнучкими і ви зможете в них загорнути будь-яку начинку. А якщо ви вирішили їх приготувати замість хліба до супу - тоді етап з рушниками відкидаємо Найголовніше - розгортайте дуже-дуже тонко, буквально по 1 мм і випікайте на розпеченому воке. У вас все вийде!
- Пшеничне борошно - 300 грам
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Гаряча вода - 150 мілілітрів
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
Змішуємо борошно з сіллю і содою, додаємо рослинне масло і гарячу воду. Замішуємо еластичне тісто, яке буде злегка липнути до рук, замотуємо його в харчову плівку і залишаємо хвилин на 20-30 відпочити.
Ділимо тісто на невеликі шматочки.
Розкачуємо тонко-тонко і обрізаємо за розміром дна вока. Обсмажуємо на сухій сковороді з обох сторін буквально по 20 секунд.